ΠΝΑΙ - Μήλος: Παράδοση rapid test στο Κέντρο Υγείας

Κέντρο Υγείας Μήλου

Και οι δράσεις της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καλά κρατούν όσον αφορά την υγειονομική θωράκιση - και με βάση τα προβλεπόμενα - των νησιών στο χώρο ευθύνης της. Και όπως διαβάζουμε μέσα από την ανακοίνωση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Μήλου, Κωνσταντίνου Μακρή, παραδόθηκε πρόσφατα από την Επαρχο κα Χωριανοπούλου, ικανός αριθμός rapid test για να καλύψει μέρος των αναγκών τόσο της Μήλου όσο κα της Κιμώλου..

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση.. 

«Συνεχίζεται αδιάλειπτα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η παράδοση υγειονομικού υλικού στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, από την πρώτη φάση της μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, η Έπαρχος Μήλου, κα. Έλλη Χωριανόπουλου, παρέδωσε την Πέμπτη 21/1 στην Επιστημονική Διευθύντρια του Κ.Υ.Μ., κα. Μόρφω Βαλλά, μια σημαντική ποσότητα rapid test, η οποία με τη σειρά της την ευχαρίστησε για τη χορηγία.

Είχε επίσης προηγηθεί η παράδοση μιας αντίστοιχης ποσότητας rapid test στο Ιατρείο Κιμώλου.

Οι ανωτέρω ποσότητες rapid test ήρθαν να προστεθούν σε αυτά που είχε ήδη παραλάβει το Κ.Υ.Μ. από τη 2η Δ.Υ.Π.Ε.

Τονίζεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καθημερινά εξαντλεί τις δυνατότητές της στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει από την αρχή της εμφάνισης της κρίσης, για την υγειονομική θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας, φορέων και υπηρεσιών, αλλά και του ιδιωτικού τομέα, με υγειονομικό υλικό που από την αρχή φρόντισε να εξασφαλίσει, παρά τις δυσκολίες που συνάντησε εξαιτίας της εκτόξευσης της παγκόσμιας ζήτησης που διαμόρφωσε η πανδημία.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News