ΠΝΑΙ - Νάξος: Παράδοση 400 rapid test στο Νοσοκομείο

Η αρχή έγινε από το Νοσοκομείο της Σύρου πριν από δύο ημέρες και σήμερα ήρθε η ώρα του Νοσοκομείου της Νάξου. Από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζεται η θωράκιση στον τομέα της Υγείας με την παροχή τεστ αντιγόνου (τα γνωστά σε όλους rapid test)... Και οι Ιωάννης Μαργαρίτης (Επαρχος Νάξου), Ευδοκία Κατσάνη (Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου) βρέθηκαν στο Νοσοκομείο της Νάξου και παρέδωσαν 400 τεστ στην διοίκηση, ήτοι στην Καλλίτσα Φραγκίσκου (Διοικήτρηα) και Βασίλη Ραπτάκη (Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας)... Και είναι δεδομένο ότι εάν χρειαστεί θα υπάρχει και συνέχεια..

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον κο Μαργαρίτη αναφέρει:

"Παραδόθηκαν, από τον Έπαρχο Νάξου Ιωάννη Μαργαρίτη και την Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου Ευδοκία Κατσάνη, στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, 400 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 (rapid tests).

Τα τεστ παρέλαβαν η αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, Καλλίτσα Φραγκίσκου και ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας, Βασίλης Ραπτάκης.

Η συνεχιζόμενη προμήθεια των τεστ αντιγόνου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας καταπολέμησης της εξάπλωσης της νόσου Covid 19 στα νησιά μας".

  

Ο  Έπαρχος  Νάξου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης – Υδατοδρομίων – Κρουαζιέρας – Ακτοπλοΐας – Αερομεταφορών Κυκλάδων

Ιωάννης Μαργαρίτης

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News