ΠΝΑΙ: Παράδοση rapid tests σε ΚΥ Τήνου και Νοσοκομείο Σαντορίνης

Και η υγειονομική θωράκιση των νησιών στις Κυκλάδες από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καλά κρατεί.. Η αρχή έγινε από το Νοσοκομείο Σύρου (με 500 rapid test) και συνεχίστηκε χθες από αυτό της Νάξου (βλ 400 rapid test) και όπως ενημερωνόμαστε από τους Έπαρχους Τήνου και Θήρας είχαμε αντίστοιχες κινήσεις και σε αυτά τα νησιά…

Ξεκινώντας από το Επαρχείο Θήρας και το Νοσοκομείο Θήρας, ο Έπαρχος Χαράλαμπος Δαρζέντας παρέδωσε χθες τετρακόσια τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid tests), στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει από την έναρξη της πανδημίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στα νησιά.

Τα τεστ παρέλαβε ο Διοικητής του Γ.Ν. Θήρας Βασίλης Μαλαματένιος με τον κο Δαρζέντα να αναφέρει στη σελίδα του στα social media  «Σαν έπαρχος της Π.Ε Θήρας θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στο περιφερειάρχη μας κ. Χατζημάρκο και στον χωρικό αντιπεριφερειάρχη κ. Λεονταρίτη για το αμέριστο ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για τα νησιά μας, όπως επίσης να τους μεταφέρω τις ευχαριστίες του διοικητή του νοσοκομείου μας κ Μαλαματένιου".

Και στην Τήνο.. Αντίστοιχη κίνηση όπως αναφέραμε έγινε και προς το Κέντρο Υγείας Τήνου…  Με ανακοίνωση της η Έπαρχος Τήνου, κα Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου έκανε γνωστό ότι έφτασαν στο Κέντρο Υγείας Τήνου, 300 rapid test με την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Και όπως ανέφερε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου μέσα από τη σελίδα της στα social media “Υλοποιούμε τη δέσμευσή μας για τη συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Στο πλαίσιο αυτό παραδώσαμε σήμερα στο Κέντρο υγείας Τήνου 300 rapid test με την ευχή όλων μας να έχουμε πρώτα και πάνω από όλα την ΥΓΕΙΑ μας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News