Σαντορίνη - Sea Jets: Δωρεά τριών μονάδων αιμοκάθαρσης στο Νοσοκομείο

Η σχέση της ακτοπλοϊκής εταιρείας Sea Jets με την Σαντορίνη είναι γνωστή και ιδιαίτερη. Αρκετές φορές έχουμε δει δράσεις από την εταιρεία πέρα από το ακτοπλοϊκό της έργο, σε μία προσπάθεια να αναδείξει και το κοινωνικό της έργο για χάρη των κατοίκων της Σαντορίνης...  Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια τέτοιες ημέρες, είχε διοργανώσει και αποκομιδή απορριμμάτων στη Σαντορίνη με τον ισχυρό άνδρα της εταιρείας, τον Μάριο Ηλιόπουλο, να δηλώνει: «Η καθαριότητα είναι πολιτισμός, πρέπει να σεβόμαστε και να αγαπάμε τους χώρους στους οποίους ζούμε και ιδιαίτερα παγκοσμίου φήμης μέρη όπως η Σαντορίνη που αποτελεί μνημείο φυσικής ομορφιάς και φιλοξενεί εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, συνεισφέροντας ιδιαίτερα μεταξύ άλλων και οικονομικά στον τόπο μας».

Οπότε, δεν μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι προχώρησε σε δωρεά με επίκεντρο αυτή τη φορά την Υγεία. Κίνηση που έγινε δεκτή μέσω του ευχαριστήριου μηνύματος από τον Δήμαρχο Θήρας κ Αντώνη Σιγάλα. Η Sea Jets προσφέρει τρεις ολοκληρωμένες μονάδες αιμοκάθαρσης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσκομείου Θήρας. Και με βάση την αναφορά της ιστοσελίδας atlantea.news "Οι νέες μονάδες έρχονται να προστεθούν στις υπάρχουσες οκτώ και πρόκειται να ενισχύσουν περαιτέρω τη δυναμικότητα της νεφρολογικής κλινικής του νοσοκομείου, που ήδη εξυπηρετεί τις ανάγκες για αιμοκάθαρση 18 ατόμων που μένουν στη Σαντορίνη. Το καλοκαίρι μάλιστα κάλυψε επιπλέον ανάλογες ανάγκες επισκεπτών του νησιού.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τη Sea Jets, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας αναφέρει:

“Επιθυμώ να συγχαρώ και να ευχαριστήσω δημόσια την ακτοπλοϊκή εταιρία Seajets και προσωπικά τον υπεύθυνο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης κο Μάριο Ηλιόπουλο για την ευγενική του προσφορά προς τη Σαντορίνη και τη Θηρασιά.

Ο κος Ηλιόπουλος, σε μια οικονομικά δύσκολη για τις επιχειρήσεις του κλάδου εποχή, δώρισε προς το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας τρεις ολοκληρωμένες μονάδες αιμοκάθαρσης. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, ανταποκρίθηκε στην εθνική προσπάθεια θωράκισης του συστήματος υγείας και κυρίως στην ανάγκη βελτίωσης των υπηρεσιών υγείας στα νησιά μας.

Εύχομαι η ενέργεια αυτή του κου Ηλιόπουλου να βρει μιμητές, έτσι ώστε να προστατευτούν πιο αποτελεσματικά η υγεία και η ζωή των συνανθρώπων μας σε μια εποχή που η απειλή του κορονοϊού μεγαλώνει.”

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News