Σαντορίνη: Συνεχίζουμε το διάλογο για τα θέματα Υγείας

Συμφώνησαν…. Και αυτό είναι ένα βήμα. Σε τι συμφώνησαν; Στο να συνεχίσουν τον διάλογο. Κάτι δεν είναι κι αυτό; Τώρα τι θα συζητήσουν είναι μία άλλη κουβέντα..  Και ενδεχομένως να μπερδευτήκατε. Αλλά αναφερόμαστε στην χθεσινή (24/04) προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Θήρας κ. Νίκου Ζώρζου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας με την πολιτική ηγεσία και στελέχη του Υπουργείου Υγείας, στην Αθήνα.

Και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, την αξιοποίηση του αεροπλάνου του Ιδρύματος Λούλας και Ευάγγελου Νομικού, καθώς και την μελλοντική χρήση του κτηρίου του πρώην Κέντρου Υγείας Θήρας.  Όλα τα «καυτά» θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία της Σαντορίνης και είναι στην καθημερινότητάς τους όσον αφορά την Υγεία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Θήρας “μετά από πολύωρη συζήτηση αποφασίστηκε από κοινού ότι πρέπει να συνεχιστεί ο εποικοδομητικός διάλογος για την επίλυση των θεμάτων που σχετίζονται με τον καλύτερο τρόπο παροχής δημόσιας υγείας στα νησιά μας”.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς του Υπουργείου, ο Υπουργός Υγείας κ, Ανδρέας Ξανθός, ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Παύλος Πολάκης, η δ/ντρια ΔΥΠΕ κ. Όλγα Ιορδανίδου, ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Νίκος Συρμαλένιος, ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ κ. Γεώργιος Γεωργίνης καθώς και ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΓΝ Θήρας κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος. Από πλευράς του Δήμου Θήρας, εκτός από το Δήμαρχο κ. Ζώρζο, συμμετείχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα Υγείας κ. Ρούλα Μπελλώνια, οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ. Αντώνης Σιγάλας, Γιώργος Χάλαρης, Μαρία Αργυρού καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας και κ. Σοφία Κίτσου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News