Σίφνος - Covid 19: Επιβεβαίωση για υπάρξη δύο κρουσμάτων

Ο Χαρδαλιάς το είχε πει... Το είχε υποσχεθεί η Πολιτική Ηγεσία και δη το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας ... Αλλά τίποτα. Ποιο είχε πει; Οτι σε Περιφερειακές Ενότητες όπου συνυπάρχουν πολλλοί δήμοι και κυρίως στα νησιά θα γίνεται διαχωρισμός. Το είχαν ζητήσει και οι δήμαρχοι... Αλλά είς μάτην. Χθες, είχαμε την ανακονωση για την ύπαρξη δύο κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου. και για μία ακόμη φορά ξεκίνησε το μάδημα της μαργαρίτας... Μήλος; Σίφνος; Κίμωλος; ή Σέριφος; Και η Δήμαρχος Σίφνου, Μαρία Ναδάλη πήρε θέση αναφέροντας ότι τα δύο κρούσματα είναι στο νησί της ... Και συν τοις άλλοις ξεκαθάρισε ότι οφείλουν οι κάτοικοι να ακουν τις οδηγίες από τον ΕΟΔΥ και αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στο νησί για δειγματοληπτικούς ελέγχους, Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σίφνου που φέρει την υπογραφή της Δημάρχου Μαρίας Ναδάλη

"Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου επιβεβαιώνεται η ύπαρξη θετικών κρουσμάτων στο νησί μας.

Με την ανακοίνωσή μας για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε και τονίζουμε ότι είναι αναγκαία και επιτακτική υποχρέωση όλων μας να τηρούμε αυστηρά τα μέτρα ατομικής προστασίας, να φοράμε μάσκα και να περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας.

Ο Δήμος Σίφνου, το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, ο Σύλλογος Επαγγελματιών,  Εμπόρων & Επισιτισμού Σίφνου, που παρακολουθούν από την αρχή το ζήτημα με ιδιαίτερη προσοχή, με συντονισμένες ενέργειες και με τη διακριτικότητα που απαιτείται, απευθύνουν από κοινού έκκληση για αυξημένη προσοχή & ψυχραιμία!

Τις επόμενες ημέρες, σε χρόνο που θα γίνει γνωστός  με νεότερη ανακοίνωσή μας, Κινητή Μονάδα Υγείας του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test). (Η δράση ήταν προγραμματισμένη ανεξάρτητα από την επιβεβαίωση των κρουσμάτων).  

Η συμμόρφωση ΟΛΩΝ κρίνεται απολύτως απαραίτητη προκειμένου να μην υπάρξει συνέχεια!"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News