Συλλαλητήριο για την υγεία…

Με το σύνθημα «Φτάνει πιά!!! Το ποτήρι ξεχείλισε!!!» οι κάτοικοι της Απειράνθου μετά από πρόταση του συμβουλίου της Τοπικής κοινότητας του χωριού κατεβαίνουν στη Χώρα της Νάξου και αναμένεται να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση – συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με σημείο αναφοράς τι άλλο από την Υγεία… Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας της Χώρας Νάξου τη Παρασκευή 13 Μαρτίου και ώρα έναρξης 10:30 το πρωί και αναμένεται να δώσουν το παρών και κάτοικοι από τα υπόλοιπα χωριά της Ορεινής Νάξου, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βιώνουν τον εμπαιγμό και την αδιαφορία των υπευθύνων…  Τι αναφέρει η ανακοίνωση κάλεσμα που υπογράφει ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Μπάκαλος και τα μέλη κ.κ. Γιακουμή και Ελευθερίου;

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Αγαπητοί συγχωριανοί – ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! ΤΟ  ΠΟΤΗΡΙ  ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ!!!

Με αφορμή την αδιαμφισβήτητα απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί τόσο καιρό, όσον αφορά το θέμα «Ιατρικής περίθαλψης», τον εμπαιγμό, την περιφρόνηση και την αδιαφορία όμως όμως κατοίκους των χωριών όμως ορεινής Νάξου και ειδικά του χωριού όμως ,

Όμως καλούμε

Όλοι μαζί ενωμένοι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να διεκδικήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια! ΥΓΕΙΑ που όμως αρμόζει και να αρνηθούμε να ζούμε στον εμπαιγμό, στην κοροϊδία και στην ξευτίλα που κάποιοι επιδιώκουν!

Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δική όμως φωνή. Ήρθε η ώρα να δείξουμε την αγανάκτησή όμως, την οργή και το θυμό όμως, όμως με ειρηνικό τρόπο !

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 

* Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη με αξιοπρέπεια.

* Να ξανανιώσει ο κάτοικος του χωριού ότι ΔΕΝ είναι πολίτης 2ΗΣ κατηγορίας.

* Να αισθανθούμε ΟΛΟΙ μας ΑΣΦΑΛΕΙΑ από άποψη ΙΑΤΡΟΥ.

* Εντατικά έως τακτικά ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ και ΨΕΥΤΟΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ!

* ΟΧΙ  ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ με την ΥΓΕΙΑ των κατοίκων της ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΞΟΥ

Σύσσωμο το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Απειράνθου, καλεί όλους τους κατοίκους του χωριού, γυναίκες άνδρες, παιδιά κάθε ηλικίας, φορείς (Σύλλογοι, εργαζόμενοι Μουσείων, συνεταιρισμό γυναικών, σμυριδεργάτες κ.λ.π.), να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ετοιμαστούμε για μεγάλο αγώνα!

Δεκάδες – εκατοντάδες θα πρέπει να είναι οι χωριανοί, που θα πρέπει να συμμετέχουμε στη μεγάλη-λαϊκή συγκέντρωση στο Κέντρο Υγείας Νάξου.

Το συλλαλητήριο πρέπει να είναι μεγαλειώδες! Πρέπει να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε ! Από ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ !

ΟΛΟΙ λοιπόν  ΕΝΩΜΕΝΟΙ κι ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ σε μια ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ  στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ

την Παρασκευή 13 Μαρτίου

Στη Συγκέντρωση  - Συλλαλητήριο!

Στη Χώρα- Κέντρο Υγείας  - ώρα 10:30 π.μ.

Προσυγκέντρωση στην Παναγία ώρα 8:00 π.μ. πληροφορίες 22850-61361, 6983508827