Σύρος: Η διάψευση του Νοσοκομείου για ύπαρξη κρούσματος Κορωνοϊού

Ηρεμία παιδιά... Μην βιάζεστε... Αρνητικά στον κορωνοιό είναι τα δύο περιστατικά που νοσηλεύονται στους ειδικούς χώρους του νοσοκομείου Σύρου (κοντέινερ). Αυτό πιστοποίησαν χθες αργά τα μεσάνυχτα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που πάρθηκαν από τους δύο νοσηλευόμενους (σ.σ. δεν υπάρχει ενημέρωση εάν είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού ή επισκέπτες) που προσήλθαν στην υγειονομική μονάδα προχθές με περίεργα συμπτώματα. Επισημαίνουμε και πάλι ότι ο μοριακός έλεγχος από το Ινστιτούτο Παστέρ, έδειξε ότι και οι δύο νοσηλευόμενοι δεν έχουν προσβληθεί από τον κορωνοιό.

Και καλό θα είναι για την ακριβή και αξιόπιστη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, κατόπιν των γενικευμένων κοινωνικών σχολιασμών και των υποτιθέμενων σεναρίων περί της ύπαρξης ή μη κρουσμάτων στη Σύρο, αξιοποιούνται οι επίσημες ενημερώσεις, όπως αυτές προέρχονται από τους αρμόδιους φορείς, όπως το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Η επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου και δη της Επιτροπής Λοιμώξεων αναφέρει: «Στο πλαίσιο των ενεργειών συντονισμού και διαχείρισης πιθανών περιστατικών COVID-19, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου 'Βαρδάκειο και Πρώιο' γνωστοποιεί ότι ουδέν δείγμα εξεταζομένου έχει βρεθεί θετικό στο Covid-19, ως σήμερα Παρασκευή 13.3.2020».

Με φωτογραφία και πληροφορία από την εφημερίδα "Κοινή Γνώμη" 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News