Σύρος - Νοσοκομείο: Η Μπουραντά άφησε το κλειδί πίσω από την πόρτα κι έφυγε

Να πούμε ότι δεν τα έχουμε δει; Τα έχουμε δει… Είναι στο αίμα μας δυστυχώς.. Την ώρα που στη Νάξο και στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας από τα τέλη Νοεμβρίου έως και πριν από μερικές… ώρες, ο Κώστας Απιδόπουλος είχε άψογη συνεργασία με την Καλλίτσα Φραγκίσκου με πλήρη ενημέρωση για όσα αφορούν το Νοσοκομείο, στη Σύρο όπως αποδείχτηκε ούτε… καλημέρα δεν είπαν ο Μιχάλης Ζουλουφός και η Μαργαρίτα Μπουραντά…

Για την ακρίβεια, ούτε «γεια»…  Και η κα Μπουραντά μέσα από την σελίδα που διαθέτει στα social media εξέφρασε το παράπονό της. Και δεν έχει άδικο διάβολε…

Τι λέει; Ότι πολύ απλά  περίμενε έως και την τελευταία στιγμή να παραδώσει το νοσοκομείο στον νέο διοικητή, να τον ενημερώσει για όλα τα θέματα αλλά αυτός δεν εμφανίστηκε. Αντίθετα, πήρε άδεια και θα έρθει την επόμενη εβδομάδα… Μίλησε για «Αλαζονεία και Αριστεία σε αγαστή συνεργασία» και κατέληξε λέγοντας «Φεύγουν οι ρομαντικοί και έρχονται οι κυνικοί. Καλή συνέχεια».

Παραθέτουμε την ανάρτηση που έχει κάνει στη σελίδα της…

ΕΝ Σύρο 22/1/2020

ΕΝΤΑΥΘΑ

Δεν γνωρίζω αν οι άλλοι συνάδελφοι, που είχαν την τιμή να διοικήσουν τα νοσοκομεία τα τελευταία 3,5 χρόνια, παρέδωσαν το κλειδί, εγώ πάντως το κρέμασα πίσω απ´ την πόρτα.

21/1/2020 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου κοινού διοικητή του Γ.Ν. Σύρου & Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου. Εγώ ως όφειλα παρέμεινα μέχρι και σήμερα για να παραδώσω το νοσοκομείο το νέο διοικητή και να τον ενημερώσω, για όλα τα θέματα που αφορούν αυτό . Αντ´ αυτού εκείνος ενημέρωσε , ότι έλαβε άτυπη άδεια και θα έρθει την άλλη Τρίτη.

Αλαζονεία και Αριστεία σε αγαστή συνεργασία.

Αλαζονεία απέναντι στο νόμο - δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας, συνέχεια της διοίκησης, παράδοση - παραλαβή-;;.

Αριστεία γιατί τα παραπάνω δεν χρειάζονται, « άριστοι» τα γνωρίζουν όλα εκ προοιμίου.

Σε συζήτηση με υψηλό υπηρεσιακό στέλεχος του νοσοκομείου , του ανέφερα ότι εγώ ήρθα ένα μήνα πριν την ορκωμοσία μου για να παραλάβω το νοσοκομείο και να ενημερωθώ σχετικά, μου απαντά αυτά τα κάνουν κάποιοι λίγοι ρομαντικοί.

Εν κατακλείδι

Φεύγουν οι ρομαντικοί και έρχονται οι κυνικοί. Καλή συνέχεια.

Μετά τιμής

Πρώην Κοινή Διοικήτρια Γ. Ν. Σύρου  - Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου - Μπουραντά Μαργαρίτα

Ο Νέος διοικητής

Να σημειώσουμε ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου Σύρου πέρασε από … κύματα. Αρχικά (23 Νοεμβρίου) διορίστηκε ο Κωσταντίνος Παράσχου, αλλά μετά από έναν μήνα και με απόφαση του Υπουργού Υγείας κου Κικίλια είχαμε αλλαγή: τον Μιχάλη Ζουλουφό, κάτοικο Σύρου, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Σύρου – Ερμούπολης. Και πριν από μερικές ημέρες, είχαμε και την επισημοποίηση μέσω της υπογραφής του σχετικού Φύλλου Κυβέρνησης από τον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Τι αναφέρει; ότι ο Μιχάλης Ζουλουφός, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής και Αστρονομίας του Πανεπιστημίου του Birmingham (Αγγλία), κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Παραγωγή και Διαχείριση Ηλεκτρικής Ενέργειας του Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου του Manchester (Αγγλία), διορίζεται ως κοινός Διοικητής στα διασυνδεόμενα ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ και ΠΡΩΙΟ» και ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας.