Σύρος – Νοσοκομείο: Νέος ορθοπεδικός και σεμινάρια

Δράσεις και προσθήκες στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου … Με βάση την ενημέρωση από την Διοικήτρια Μαργαρίτα Μπουραντά, το Νοσοκομείο απέκτησε και 3ο Ορθοπεδικό… Και όπως σημειώνει στο ενημερωτικό σημείωμα «στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης του Γ.Ν. Σύρου   προστέθηκε στο ιατρικό δυναμικό του και 3ος  Ορθοπεδικός, η κα. ΠΕΤΡΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ Επ. Β΄ Ορθοπεδικής με εμπειρία και σε ορθοπεδικά περιστατικά παίδων και εφήβων. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων στα τηλέφωνα 22813-60523».

Αυτό είχε να κάνει με την προσθήκη.. Οσο για τις δράσεις; Στο πλαίσιο των πολιτικών  εξωστρέφειας του Νοσοκομείου, η κα Μπουραντά ανακοίνωσε την οργάνωση σειράς σεμιναρίων υγειονομικού αλλά και ευρύτερου ψυχοκοινωνικού ενδιαφέροντος που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς αλλά και σε άλλους δημόσιους φορείς, τα οποία διενεργούνται από ειδικούς στα αντικείμενα επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου μας.

Πιο αναλυτικά εντός του Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να διεξαχθούν τα μαθήματα:

# Πρώτες βοήθειες

# Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση

# Υγιεινή των Εφήβων

#Φύλο- Ταυτότητα- Εφηβεία

 Τα μαθήματα θα παρακολουθήσουν πάνω από 200 εκπαιδευόμενοι. Το παρόν δελτίο τύπου αποτελεί και πρόσκληση ενδιαφέροντος για προγραμματισμό νέου κύκλου σεμιναρίων από ενδιαφερόμενους φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον κ. Απόστολο Ευκαρπίδη στα τηλ.2281360338 και  6955502916.