Το χιόνι έφερε ...αλλαγές

Μπορεί ο ήλιος να έχει βγει όμως είναι με ...δόντια. Το χιόνι παραμένει στην ορεινή Νάξο και έτσι ο Απεραθίτικος Πολιτιστικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του μιλάει για τις αλλαγές στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων... Ας τις δούμε όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα τους... 

"Ο σύλλογός μας εύχεται σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2016! Τα χιόνια έδωσαν μια άλλη ομορφιά στην ημέρα της πρωτοχρονιάς στ’ Απεράθου, ενώ γέμισαν με χαρά τα παιδιά του χωριού και με έγνοιες τους μεγάλους…!
Δυστυχώς, όμως, τα χιόνια επηρέασαν και τον προγραμματισμό των γιορτινών μας εκδηλώσεων, που γίνονται φέτος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Απεράθου. Έτσι, το πρόγραμμα διαμορφώνεται πλέον ως εξής:
Τρίτη 5 Ιανουαρίου: Θεατρική παράσταση «Η Κάλλω, η Μπάρμπω και οι καλικάντζαροι», ώρα 12:30, στο Δημοτικό Σχολείο Απεράθου, σε συνεργασία με το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.
Τετάρτη 6 Ιανουαρίου: Ημέρα των Φώτων στη Μουτσούνα.
Κυριακή 10 Ιανουαρίου: Πεζοπορία επί της παλαιάς κυρίας ημιονικής οδού από την Απείρανθο στο Φιλότι. Ώρα αναχώρησης 10:30 από την Παναγία.
Τα βιολιά απόψε το βράδυ στου Αμοργινού αναβάλλονται μέχρι νεωτέρας, ενώ οι γιορτινές κατασκευές που ήταν προγραμματισμένες για αύριο 03/01/16 στις 12 το πρωί, ακυρώνονται.
Η Χριστουγεννιάτικη Αγορά θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου".

Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα του Ανδρέα Φάρκωνα