Μάχη υπερηρώων (video)

Δεν είναι λίγοι οι φαν του κινηματογράφου έτσι δεν είναι; Αρκετοί δε λατρεύουν τις μεταφορές στη μεγάλη οθόνη ηρώων από comic. Ανάμεσά τους κι εγώ… Τον περασμένο Απρίλιο εν μέσω διαρροών, ο δημιουργός και σκηνοθέτης  Ζακ Σνάιντερ της ταινίας «Batman vs Superman: Dawn Of Justice» είχε δώσει στην κυκλοφορία το πρώτο επίσημο teaser σε μία προσπάθεια να προλάβει τους …πειρατές. Τότε αρκετοί πήραν γεύση του τι θα δουν στην μεγάλη οθόνη τον Μάρτιο του 2016.

Χθες, 11 Ιουλίου όμως ήρθε η πραγματική αποκάλυψη καθότι έπαιξε στο San Diego Comic-Con το πρώτο μεγάλου μήκους επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου «Batman V Superman: Dawn of Justice», αφήνοντας τους πάντες με τα σαγόνια στο πάτωμα. Γιατί πρόκειται, πραγματικά, για ένα εκπληκτικό trailer που δίνει ελπίδες για μια εξίσου εκπληκτική ταινία. Βλέπουμε τον Bruce Wayne (Ben Affleck) στη Μετρόπολη, να πιάνει την ιστορία από εκεί που την είχε αφήσει το «Man of Steel»…  Την Gal Gadot να αναλαμβάνει δράση με δόξα και τιμή, ως Wonder Woman, κάτι φίλους από τα παλιά (βλ. Joker) οπότε η αγωνία κορυφώνεται…

Γενικότερα η αίσθηση που σου αφήνει το trailer είναι πως πρόκειται για έναν παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ υπέρ-ηρώων, χωρίς καν να υπολογίζουμε τον πανικό που θα προκαλέσει ο Lex Luthor (Jesse Eisenberg) -του οποίου οι μονόλογοι στο trailer είναι όλα τα λεφτά.

Ωστόσο, ο Ben Affleck φρόντισε να ελαφρύνει (;) λίγο το κλίμα στο panel του «Batman V Superman: Dawn of Justice», αποκαλύπτοντας πως ο λόγος για τον οποίο ο σκηνοθέτης της ταινίας, Zack Snyder, θεώρησε πως θα ήταν τέλειος ως Batman ήταν επειδή, σε αυτή του την εκδοχή, ο μασκοφόρος εκδικητής είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και κάπως ξοφλημένος. Άουτς, Zack.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News