Ο Μανούσος πήρε το ...δίσκο του (video)

Ο Μανούσος βγαίνει από το παραδοσιακό κρητικό καφενείο για να σερβίρει. Αλλά τελικά πετάει τον δίσκο! Ο λόγος; Είναι λάτρης του στίβου και προετοιμάζεται για να συμμετέχει ως... θεατής στη μεγάλη γιορτή της Κρήτης, και του Ηρακλείου, στο οποίο θα φιλοξενηθεί το καλοκαίρι (20-21 Ιουνίου) το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων Α' κατηγορίας, με τίτλο «Athletics in the land of culture!- Ο κλασσικός αθλητισμός στον τόπο του πολιτισμού!».

Εξαιρετικό το διαφημιστικό σποτ της Περιφέρειας Κρήτης, που έχει την σφραγίδα του σκηνοθέτη του «Νησιού», Θοδωρή Παπαδουλάκη) για αυτή την πολύ σημαντική διοργάνωση που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο με τη χώρα μας να έχει ως στόχο την άνοδο στην Super League. 

Το βίντεο, που έγινε για τη διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας, παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Ηράκλειο, στην οποία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, αλλά και η Κρητικιά πρωταθλήτρια των 200 μ., Μαρία Μπελιμπασάκη, που αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές της εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ομάδων. Όπως έγινε γνωστό περισσότεροι από 800 αθλητές, συνοδοί και προπονητές (12 εθνικές ομάδες στίβου της Ευρώπης) θα συμμετέχουν στους αγώνες που θα μεταδοθούν από μεγάλα κανάλια της Ευρώπης αλλά και όλου του κόσμου. Ο στόχος των εθνικών ομάδων η κατάκτηση μιας από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγεί στη σούπερ λίγκα του ευρωπαϊκού στίβου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News