ΠΑΣ Νάξου: "Κολλημένοι με τη μπάλα"

Ο ΠΑΣ Νάξου είναι από τις ποδοσφαιρικές ομάδες των Κυκλάδων που αρέσκεται να συμμετέχει σε κάθε κοινωνικό δρώμενο. Με σλόγκαν το «πρώτα καλοί άνθρωποι και μετά καλοί αθλητές» έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες όχι μόνο του νησιού αλλά και των Κυκλάδων. Και όπως ήταν λογικό (και αναμενόμενο για κάποιους) ενόψει των αποκριάτικων εκδηλώσεων ο ΠΑΣ Νάξου θα δώσει δυναμικό παρών και μάλιστα με δικό του άρμα με τίτλο «Κολλημένοι με τη μπάλα». Και οι πληροφορίες μας λένε ότι το άρμα που θα κατεβάσουν θα είναι από τα καλύτερα του φετινού καρναβαλιού, που όπως είναι γνωστό πραγματοποιείτε την τελευταία Κυριακή των Αποκριών ήτοι στις 13 Μαρτίου…

Ας δούμε το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου:

"Η Αποκριά  ίσως είναι η αντιπροσωπευτικότερη γιορτή της Νάξου. Μια γιορτινή περίοδος του χρόνου που έχει να παρουσιάσει πλήθος εθίμων και παραδόσεων. Τις Απόκριες γιορτάζει όλο το νησί. Στα χωριά μας εξελίσσονται εκπληκτικά δρώμενα που το καθένα απ’ αυτά  από μόνο του αποτελεί  πηγή έμπνευσης και είναι θησαυρός λαογραφικών και πολιτιστικών στοιχείων. Το τραγούδι, ο χορός , το κέφι, η ζωντάνια,  η δύναμη, η φάρσα, το γλέντι, το χιούμορ είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της ιδιοσυγκρασίας του Ναξιώτη.  Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι η Νάξος είναι πατρίδα του Θεού Διόνυσου  του θεού του κρασιού, του κεφιού και της χαράς.

Απ’ αυτή τη γιορτή δεν μπορεί να λείψει ο Π.Α.Σ Νάξου. Η ομάδα μας παίρνει μέρος στο μεγάλο καρναβάλι της Κυριακής της Αποκριάς του 2016  στη Χώρα. Συμμετέχουμε με το πλήρωμά μας με θέμα:

 «Κολλημένοι με την μπάλα»

Επειδή είμαστε «κολλημένοι με την μπάλα» , επειδή η μπάλα είναι η τρέλα μας, το κέφι μας, το παιχνίδι μας η χαρά μας ελάτε όλοι να γιορτάσουμε στο Καρναβάλι της Νάξου. Ελάτε να ανταλλάξουμε πάσες, ντρίπλες, σουτ και φυσικά γκολ πολλά πολλά θεαματικά γκολ. Μην λείψει κανείς. Θα μας βρείτε εκεί να σας περιμένουμε!!!" καταλήγει ο ΠΑΣ Νάξου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News