Σε ρόλο …MasterChef ο Παπαδόπουλος

Οι …Ολυμπιακοί Αγώνες Γαστρονομίας έρχονται. Το Απρίλιο του 2016 θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα το Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρονομίας. Πήραμε πέρυσι την …κουδούνα από τους Νορβηγούς και στην Ελλάδα η Λέσχη Αρχιμαγείρων αναλαμβάνει δράση. Και για να έχει την καλύτερη δυνατή οργάνωση προχωρεί σε αναδιοργάνωση όλων των τμημάτων της με στόχο την προώθηση της Ελληνικής γαστρονομίας και κυρίως των ελληνικών προϊόντων. Και στη προσπάθεια αυτή, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ένα δικό μας …παιδί. Ο chef Δημήτρης Παπαδόπουλος που ορίστηκε με πρόσφατη απόφαση ως υπεύθυνος όλων των δράσεων στις Κυκλάδες. Είναι από τα παλαιότερα μέλη της Λέσχης και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει κερδίσει τον σεβασμό ανάμεσα στους υπόλοιπους και δίκαια πήρε το τίτλο του …Master Chef στις Κυκλάδες… Και στόχος είναι η περιφρούρηση του θεσμού του Αρχιμάγειρα και αρχιζαχαροπλάστη ενώ στα άμεσα σχέδια της Λέσχης είναι πολλές εκπλήξεις που θα αρέσουν στους φίλους της γαστρονομίας και κυρίως θα δώσουν οντότητα και σφραγίδα πιστοποίησης στους γευσιγνώστες και… εραστές της κουζίνας.

Στην σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Μιλτιάδης Καρούμπας, αναφέρονται τα εξής:

« Η Λέσχη Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών  Ελλάδος ( Chef`s Club of Greece ) είναι μία επαγγελματική λέσχη με περίπου 700 μέλη αρχιμάγειρες και αρχιζαχαροπλάστες (executive chefs & pastry chefs) που βρίσκονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και αριθμεί πλέον 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας από την ίδρυσή της.  

Για να ανταπεξέλθουμε πιο ενεργά στις γαστρονομικές απαιτήσεις των καιρών μας, να προωθήσουμε την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα, να περιφρουρήσουμε τον θεσμό του αρχιμάγειρα και αρχιζαχαροπλάστη και προκειμένου να υλοποιήσουμε το αρχικό μας όνειρο για την παγίωση της Ελληνικής γαστρονομίας σε πανελλήνιο, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο, αποφασίσαμε στο να ορίσουμε εκπροσώπους μας στις Κυκλάδες.

Σκοπός μας είναι να βρεθούμε πιο κοντά σε όλους τους γαστρονομικούς φορείς και γαστρονομικού ενδιαφέροντος δρώμενα, να συμβάλουμε στην προώθηση των τοπικών σας προϊόντων, αλλά και να σταθούμε δίπλα σας σε όλες τις δράσεις σας.

Ως εκ τούτου ορίζουμε:

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Το τακτικό μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κύριος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, τηλ: 6932343345 [email protected]

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΟ: ΜΑΚΡΥΩΝΙΤΟΥ ΜΑΡΙΤΣΑ τηλ: 6932454231

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ: ΜΑΚΡΗΣ XΡΗΣΤΟΣ τηλ: 6972772939 [email protected]

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ, ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ , ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ, ΠΑΡΟ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ : ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: τηλ: 6932343345 [email protected]

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ: ΛΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ τηλ:  6947993702

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ: ΧΑΛΑΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ  τηλ: 6946931615 [email protected]

Τα ως άνω μέλη μας, βρίσκονται σε πλήρη συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και μπορούν να αναλάβουν κάθε είδος εκδήλωσης ή συνεργασίας που προάγει τον τοπικό γαστρονομικό πολιτισμό και τα τοπικά προϊόντα.  Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε με τον εκπρόσωπό μας που καλύπτει την περιοχή ενδιαφέροντος ή με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος:  Email: [email protected]  Διεύθυνση:Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, Ελλάδα, ΤΚ 17237 Τηλέφωνο/fax: +30 210 8251 401

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News