Κυκλάδες: Το "Διαγόρας" αντί του "Paros" στη γραμμή Σύρου - Τήνου - Μυκόνου

Διαγόρας

Πρόσφατα όλοι γίναμε μάρτυρες μίας είδησης που προκάλεσε αντιδράσεις. Με την κίνηση του Λιμεναρχείου της Λέσβου για καλέσει για αλκοτέστ τον πλοίαρχο του "Διαγόρας" λόγω ... επαφής του πλοίου στο λιμάνι του νησιού... Τυπικά σωστή κίνηση με βάση αυτούς που γνωρίζουν, αλλά πόσες αλήθεια φορές έχει συμβεί κάτι τέτοιο, όταν μιλάμε για μία απλή επαφή κι όχι ατύχημα; Και το αναφέρουμε αυτό γιατί το "Διαγόρας" αφήνει για λίγο το Βόρειο Αιγαίο και έρχεται στις Κυκλάδες... 

Οπως διαβάζουμε στη σελίδα arxipelagos.gr "Από την προσεχή Παρασκευή 14 Μαΐου, το Ε/Γ - Ο/Γ "Διαγόρας" θα εξυπηρετεί στη γραμμή Πειραιάς – Σύρος – Τήνος – Μύκονος, σε αντικατάσταση του "Blue Star Paros" το οποίο θα εκτελέσει τον ετήσιο δεξαμενισμό του στο Πέραμα, στο χρονικό διάστημα από 14 έως 21 Μαΐου.

Την προηγούμενη ημέρα το "Διαγόρας" θα έχει ολοκληρώσει τα δρομολόγια του στη γραμμή Πειραιάς – Χίος – Μυτιλήνη, με το "Νήσος Ρόδος" να αναλαμβάνει στη θέση του τη γραμμή, από τις 13 Μαΐου.

Το πλοίο της Blue Star Ferries του ομίλου Attica θα αναχωρεί στις 07:30 από το λιμάνι του Πειραιά και θα έχει άφιξη στη Μύκονο στις 14:30. Από τη Μύκονο θα αναχωρεί στις 15:55 και θα έχει άφιξη στον Πειραιά στις 21:40".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News