Κυκλάδες (Ιος): Δέσμευση Λεονταρίτη για κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου

Δήμος Ιητών

Υποδομές... Αναγκαίες για να μπορέσει ένας Δήμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής... Είτε μεγάλος, είτε μικρός, η αλήθεια είναι ότι έχει ανάγκη από χείρα βοηθείας. Και στο Νότιο Αιγαίο, βασικός αρωγός δεν είναι άλλος από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οπότε; Οταν ο Γιώργος Λεονταρίτης - χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, βρέθηκε στην πανέμορφο Ιο για τις ανάγκες του τουρνουά Beach Volley «Open Ios Luxurios Grand Slam» (στην παραλία Μυλοπότα από 18-21 Ιουνίου 2021) και είχε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να μιλήσει με τον Δήμαρχο Ιητών Γκίκα Γκίκα αλλά και τους υπόλοιπους φορείς του νησιού υποδομών.

Και όπως αναφέρει ο κος Γκίκας μέσα από τη σελίδα του Δήμου Ιητών, τέθηκαν καυτά θέματα υποδομών με πρώτο και καλύτερο το νέο κλειστό γυμναστήριο.. Κάτι που έχει άμεση ανάγκη το νησί καθότι όλο και περισσότερα νέα παιδιά έχει το νησί των Κυκλάδων.. 

Η ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου Ιητών αναφέρει: 

"Με την ευκαιρία της διεξαγωγής του τουρνουά Beach Volley «Open Ios Luxurios Grand Slam» στην παραλία Μυλοπότα από 18-21 Ιουνίου 2021, πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στον νησί της Ίου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λεονταρίτης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ως συνδιοργανώτρια αρχή.

Κατά την επίσκεψή του στην Ίο, ο κ. Λεονταρίτης μετείχε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο κ. Γκίκα Δ. Γκίκα, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στυλιανό Παξιμαδά και τον αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Ζακχαίο, κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για μία σειρά από ζητήματα, όπως:

@ Χρηματοδότηση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου
@ Επισκευή, συντήρηση και ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων
@ Έργα οδοποιίας, και
@ Χρηματοδότηση κατασκευής βιολογικού καθαρισμού σφαγείου.

Κατά την διάρκεια αυτής της σύσκεψης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ιητών αλλά και – για μία ακόμη φορά – η αμέριστη συμπαράσταση του κ. Λεονταρίτη στον Δήμο και τους κατοίκους της Ίου, εκδήλωση της οποίας υπήρξε η διαβεβαίωσή του για την υλοποίηση ενός έργου πνοής στο νησί: την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.

Ο Δήμαρχος Ιητών κ. Γκίκας Δ. Γκίκας δήλωσε σχετικά: «Μας τιμά η επίσκεψη του κ. Λεονταρίτη στο νησί και η συμμετοχή του σε σύσκεψη σχετικά με θέματα που μας αφορούν. Με ιδιαίτερη χαρά ακούσαμε τις δηλώσεις του για την υλοποίηση κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και οφείλουμε, πέρα από τις ευχαριστίες μας, να αναγνωρίσουμε την συνέπεια λόγων και έργων που διακρίνουν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και του κ. Λεονταρίτη προσωπικά, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύεται συμπαραστάτης μας. Ευχαριστούμε και πάλι».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News