Κυκλάδες - Ηρακλειά: Τετραήμερο δράσης με moto "Τρέχουμε και ανακαλύπτουμε την Ηρακλειά"

Ηρακλειά

Ξεκίνησε σαν ένα όραμα που όμως κατάφερε γρήγορα να γίνει θεσμός και παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε σχεδόν μέσα στην πανδημία κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση των ανθρώπων που ασχολούνται με τον αθλητισμό... Ο λόγος για το "Τρέχω / Ανακαλύπτω την Ηρακλειά", έναν αγώνα που αναδεικνύει την μοναδικότητα του πανέμορφου νησιού των Μικρών Κυκλάδων. 

Στις 1 Ιουλίου και με πολλές εκπλήξεις και παράλληλες δράσεις θα διεξαχθεί και φέτος ο  4ος αγώνας "ΤΡΈΧΩ / ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΆΚΛΕΙΑ"

Με βάση την περσινή εικόνα: είχαμε τους αγώνες: 6 χλμ (νέα διαδρομή μεικτού τερρέν), 10 km ασφάλτινη διαδρομή και 10 km trail run (μεικτή ασφάλτινη και ορεινή διαδρομή) αλλά και 1000 m για παιδιά (με την σύμφωνη γνώμη γονέα-κηδεμόνα). Όλοι οι αγώνες, είχαν ως σημείο εκκίνησης την πλατεία Φάνη Γαβαλά, στο λιμάνι της Ηρακλειάς.

Να τονίσουμε ότι η ενημέρωση ήρθε από τον Τεχνικό Διευθυντή και καρδιά του αγώνα, Γιώργο Σταυρουλάκη, ο οποίος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με χαρά θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την ημερομηνία του 4ου αγώνα "ΤΡΈΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΆΚΛΕΙΑ" ο οποίος προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 1η ΙΟΥΛΙΟΥ 2022 που διοργανωνεται στην ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ από τον Σύνδεσμο Των Εν Αθήναις Ηρακλειατών.

Παράλληλα εμπλουτίσαμε τις δράσεις μας με εκδηλώσεις από 30 ΙΟΥΝΙΟΥ έως 03 ΙΟΥΛΙΟΥ για τους φίλους που θέλουν να το συνδυάσουν με μίνι διακοπές.

Σύντομα θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση για τις λεπτομερειες και την προκήρυξη του αγώνα.

Καλη Μεγάλη Εβδομάδα και καλή Ανάσταση! 

Με τιμή

Ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ηρακλειάς και Τεχνικός Δ/ντης του αγώνα "ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ".

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Γεώργιος 6977004736 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News