Κυκλάδες - Sifnos Street Shot Put 2021: Παρούσα δηλώνει η Θρασυβούλου

Κυκλάδες - Σίφνος

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου και η Σίφνος θα βρεθεί στο επίκεντρο του κλασσικού αθλητισμού... Ο λόγος; Η διεξαγωγή του Sifnos Street Shot Put 2021 που πολύ απλά μεταφράζεται σε αγώνα σφαιροβολίας, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Ελληνικού αθλητισμού... 

Και όπως μας ενημερώνει ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων "Μετά τον Αννίβα Οικονόμου, το Sifnos Street Shot Put 2021 ανακοινώνει την Παρασκευή (Σκεύη) Θρασυβούλου!

Η 26χρονη αθλήτρια από την Κύπρο ασχολείται με τον κλασικό αθλητισμό 14 χρόνια, αρχικά ως δρομέας της ημιαντοχής, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και τα 4 τελευταία χρόνια στις ρίψεις, στη σφαιροβολία και τη δισκοβολία. Είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Κύπρου στη σφαιροβολία και φετινές της διακρίσεις αποτελούν η πρώτη θέση στη σφαιροβολία και η δεύτερη στη δισκοβολία στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και η συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων ως μέλος της Εθνικής ομάδας Κύπρου.

Η Θρασυβούλου είναι η πρώτη διεθνής συμμετοχή που ανακοινώνεται από το Sifnos Street Shot Put 2021 και είναι χαρά μας που θα τιμήσει με την παρουσία της την διοργάνωσή μας, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News