Κυκλάδες - Σύρος: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο του Πάγου

Σύρος - Περιφέρεια

Εϊναι ένα έργο που το έχει ανάγκη η νεολαία της Σύρου. Και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έκανε πράξη την επιθυμία των ανθρώπω της Σύρου. Το είχαμε δει άλλωστε και σε μακέτα αλλά και ως υπόσχεση...  Και ξεκίνησαν σήμερα (χθες) οι εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου στον Πάγο της Σύρου.

Το αθλητικό έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 400.000,00 ευρώ και οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν για την πλήρη ανακατασκευή του είναι:

1. Ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου

2. Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα 5ης γενιάς στον αγωνιστικό χώρο καθώς και 1,5μ. πέριξ αυτού

3. Κατασκευή υπόγειου συστήματος αποστράγγισης του γηπέδου

4. Τοποθέτηση νέας περίφραξης

5. Συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων (αποδυτηρίων και κυλικείου)

6. Κατασκευή εξέδρας φιλοξενίας φιλάθλων

7. Τοποθέτηση 6 (έξι) πυλώνων ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου με προβολείς LED που θα καταστήσουν το χώρο πλήρως λειτουργικό για τη διεξαγωγή νυχτερινών αγώνων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και Υπεύθυνος Αθλητισμού Γιώργος Λεονταρίτης δήλωσε για το προς υλοποίηση έργο:

«Υποδεχόμαστε το 2022 με ένα σημαντικό αθλητικό έργο.  Χωρίς καμία καθυστέρηση και παρά τις δυσχερείς συνθήκες λόγω της έξαρσης της πανδημίας, προχωράμε στην υλοποίηση της υπόσχεσης για πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου στον Πάγο.

Σε λίγους μήνες η ποδοσφαιρική κοινότητα της Σύρου θα έχει στη διάθεσή της ένα σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των σωματείων του νησιού, τα οποία μέχρι σήμερα έχουν στη διάθεσή τους μόνο ένα γήπεδο 11χ11».  

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News