Νάξος - ΑΜΣ Φιλωτίου: Ο Στέφανος Τσάφος και πάλι πρόεδρος

Μία ημέρα μετά τις εκλογές (28/06), όπου είχαμε εντυπωσιακή παρουσία των μελών (από τα 450 μέλη, ψήφισαν οι 381) το νέο διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου πραγματοποίησε την πρώτη του συνεδρίαση, όπου συστάθηκε σε σώμα προκειμένου να ανατεθούν οι ρόλοι στα μέλη της νέας διοίκησης.

Ο πρώτος σε ψήφους (βλ 207) των εκλογών Στέφανος Τσάφος, επιστρέφει στη θέση που ήταν κατά την τελευταία του θητεία στον σύλλογο, αυτή του προέδρου, διαδεχόμενος τον Γιάννη Ψαρρά.  Από εκεί και πέρα η θέση του αντιπροέδρου έχει για  πρώτη φορά άρωμα γυναίκας, με την Κατερίνα Μουστάκη να την αναλαμβάνει με την ομόφωνη γνώμη του ΔΣ.

Άρωμα γυναίκας όμως θα έχει και η θέση της γενικού γραμματέα, όπου χρέη αναλαμβάνει η  Κατερίνα Βρούτση. Εντυπωσιάζει το γεγονός ότι στο 11μελές συμβούλιο για πρώτη φορά υπάρχει η συμμετοχή τεσσάρων γυναικών, αφού θέσεις κατέλαβαν και οι: Ειρήνη Κατζιλιέρη (ειδικός γραμματέας) και Δέσποινα Κρασσά (έφορος πολιτιστικών).

Τα ευαίσθητα κομμάτια του αθλητικού τμήματος ανέλαβαν οι: Βασιλάκης Γιώργος (γενικός αρχηγός), Δημήτρης Ήμελλος  (έφορος ποδοσφαίρου), Δημήτρης Καλκάνης (έφορος βόλεϊ) και Γιώργος Βασιλάκης (έφορος στίβου).

Αναλυτικά η σύσταση του νέου Δ.Σ.:

Πρόεδρος: Τσάφος Στέφανος

Αντιπρόεδρος: Μουστάκη Κατερίνα

Γεν. Γραμματέας: Βρούτση Κατερίνα

Ειδικός Γραμματέας: Κατζιλιέρη Ειρήνη

Ταμίας: Ψαρράς Στέφανος

Έφορος Πολιτιστικών: Κρασσά Δέσποινα

Έφορος Υλικού: Βασιλάκης Ιωάννης

Γενικός Αρχηγός: Βασιλάκης Γεώργιος του Μιχαήλ

Έφορος ποδοσφαίρου: Ήμελλος Δημήτρης

Έφορος βόλεϊ: Καλκάνης Δημήτρης

Έφορος Στίβου: Βασιλάκης Γεώργιος του Κωνσταντίνου

 

Με πληροφορίες και φωτογραφία από την σελίδα sportcyclades.gr

 

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από τις σελίδες της ιστοσελίδας naxospress.gr

 

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News