Νάξος - Portarathlon: Η επιστροφή του Roman Razvan, η αγάπη του για τις τηγανιτές πατάτες

Portarathlon 2021... Οι έγγραφές άνοιξαν και ο ένας μετά τον άλλο οι γνωστοί δεκαθλητές δηλώνουν συμμετοχή για παρουσία σε ένα από τα καλύτερα τουρνουά (θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Μαϊου στη Νάξο) σύνθετων αθλημάτων σε Ευρωπαίκό επίπεδο. Και οφείλουμε να καταλάβουμε έδω στη Νάξο πόσο σημαντικό είναι έχοντας πλεονεκτήματα όπως καταπληκτικό στάδιο, μικρές αποστάσεις αλλά και παραλίες που μπορεί ένας αθλητής να ξεκουραστεί...  

Η αρχή έγινε με τη συμμετοχή του ο Αμερικανός Josue Louis και στη συνέχεια ήρθε ο "πρωτάρης" Μαυροβούνιος Darko Pesic (οι εγγραφές είναι έως την 14η Μαϊου) που ποντάρει στη Νάξο για να φτάσει έως το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες....  Επόμενος; ο Σέρβος πρωταθλητής Aleksandar Grnovic που δήλωσε συμμετοχή για 3η φορά στο Portarathlon. Κάτοχος του ρεκόρ αγώνα του meeting με 7.612 βαθμούς το οποίο είναι και το ατομικό του ρεκόρ έρχεται με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να πετύχει μια ακόμη καλύτερη επίδοση.  

Και τώρα; έρχεται ο λάτρης της τηγανιτής πατάτας....  Ο επί δεκατέσσερεις φορές πρωταθλητής Ρουμανίας στο δέκαθλο και στο έπταθλο, 28χρονος Roman Razvan επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του στο διεθνές meeting Portarathlon στις 22 και 23 Μαίου. 

Ο Ρουμάνος δεκαθλητής μετέχει για δεύτερη φορά στο meeting καθώς είχε πάρει μέρος και το 2019 αλλά μία κακή πτώση του στο μήκος τον ανάγκασε να τεθεί εκτός αγώνα. 

Με ατομικό ρεκόρ 6.985 βαθμούς από το 2018 πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να σημειώσει επίδοση πολύ πάνω από τους 7.000 βαθμούς.  

Εργάζεται ως αστυνομικός αλλά οι υπηρεσιακές του υποχρεώσεις δεν τον απομακρύνουν από τον στίβο και το αγαπημένο του αγώνισμα, το δέκαθλο. 

Ο δυο φορές βαλκανιονίκης, την μια δεύτερος και την άλλη τρίτος από την περασμένη του επίσκεψη στη Νάξο θυμάται το καλό φαγητό που απόλαυσε αν και όπως λέει ο ίδιος, του αρκούν οι τηγανητές πατάτες που είναι το αγαπημένο του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News