Πανναξιακός ΑΟΝ: Εχασε το παιχνίδι με τη Θέτιδα, αγωνία για τον ΑΟ Λαμίας

Πανναξιακός ΑΟΝ

Αχ αυτή η πανδημία.. Από τη Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, ο Πανναξιακός ΑΟΝ είναι σε καραντίνα με δεδομένο ότι είχαμε εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στο αγωνιστικό τμήμα. Το ευχάριστο είναι ότι χθες Παρασκευή οι νέες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπήρξε άλλο κρούσμα και όλα τα κορίτσια είναι χωρίς πυρετό και σε καλή κατάσταση... 

Ομως, ο σημερινός αγώνας με τη Θέτιδα Βούλας χάθηκε. Από τη στιγμή που υπάρχουν τέσσερα κρούσματα έχουμε ματαίωση αγώνα και δίνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας χωρίς όμως να υπάρχει μηδενισμός... Και πλέον η διοίκηση του Πανναξιακού ΑΟΝ κοιτάζει τον επόμενο αγώνα. Που είναι για την 11η αγωνιστική και δη στη Λαμία. Αγώνας δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση με τον ΑΟ Λαμίας σε μία αναμέτρηση, όπου η ομάδα της Νάξου θέλει το καθαρό τρίποντο.

Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση από την ΕΟΠΕ για τον αγώνα Πανναξιακός ΑΟΝ - Θέτιδα Βούλας (0-3) 

Με σημερινή απόφασή του μετά από έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ, επικύρωσε την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων, της 25ης Νοεμβρίου 2021 σχετικά με την τύχη του αγώνα Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας για τη Volley League γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο 27/11/2021

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας δεν θα διεξαχθεί και ο Πανναξιακός ΑΟΝ χάνει τον αγώνα με 0-3 σετ και 00-75 πόντους (απώλεια αγώνα η οποία δεν προσμετράται στα όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων - ΓΚΟΔΠ).

Η Επιτροπή έλαβε υπόψη:

1) Τον εβδομαδιαίο πίνακα συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων covid-19 της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ, από τον οποίο προκύπτει ότι υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα covid-19.

2.Την παρ. 15.4.5. του υπ’ αριθμ. πρωτ. 4859/17.11.2021, εγκεκριμένου από τη ΓΓΑ, Υγειονομικού Αγωνιστικού Πρωτοκόλλου Πετοσφαίρισης που αναφέρει: «Αν στην ομάδα εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές/τριες που είχαν συμμετοχή σε προηγούμενους αγώνες και κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν από αγώνα, τότε ο επόμενος αγώνας δεν διεξάγεται.»

3.Το άρθρο 10 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος, όπως αυτό συμπληρώθηκε με την υπ’ πρωτ. 4146/8.10.2021 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη

Και αφού διαπίστωσε ότι:

η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ σύμφωνα με την παρ. 15.4.5. του υπ’ αριθμ. πρωτ. 4859/17.11.2021 Υγειονομικού Αγωνιστικού Πρωτοκόλλου Πετοσφαίρισης, δεν μπορεί να αγωνιστεί στον αγώνα της  10ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας της 27/11/2021 αποφάσισε ομόφωνα οτι:

σύμφωνα με το άρθρο 10 της Ειδικής Προκήρυξης του πρωταθλήματος, όπως αυτό συμπληρώθηκε με την υπ’ αρ. πρωτ. 4146/8.10.2021 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη, ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΝ-ΑΣΠ Θέτις Βούλας δεν θα διεξαχθεί και ο Πανναξιακός ΑΟΝ χάνει τον αγώνα με 0-3 σετ και 00-75 πόντους (απώλεια αγώνα η οποία δεν προσμετράται στα όσα ορίζονται στο άρθρο 21 του ΓΚΟΔΠ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News