Πανναξιακός ΑΟΝ: Ελλη Μανάι, η πρώτη υπογραφή για το 2021 - 22

Πανναξιακός ΑΟΝ

“Νιώθω μεγάλη χαρά που η ομάδα του Πανναξιακού θα με εμπιστευτεί για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια. Ελπίζω η φετινή χρόνια να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας”, αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα η 22χρονη Έλλη Μανάι μιλώντας στη σελίδα paon.gr μετά την ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών...

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Γαϊτανάκη, έρχεται και η ώρα της πρώτης αθλήτριας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτή είναι η 22χρονη Ελλη Μανάι... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει: 

Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας μας με την αθλήτρια Έλλη Μανάϊ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 22.5.1999, η Έλλη Μανάϊ έχει ύψος 185cm αγωνίζεται ως ακραία και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 22χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την ΑΘΛΕΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ το 2013 και επιστρέφει στη Νάξο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΑΘΛΕΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και την κ. Μαρία Καλουδιώτη για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό μας.

Υποδεχόμαστε ξανά την Έλλη Μανάϊ στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την επιστροφή της και την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Έλλη Μανάϊ δήλωσε στο paon.gr:

Νιώθω μεγάλη χαρά που η ομάδα του Πανναξιακού θα με εμπιστευτεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ελπίζω η φετινή χρόνια να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Γιώργο Γιαννάκη, την διοίκηση της ομάδας και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους που έχει ο Πανναξιακός.

Εύχομαι πρώτα απ’ όλα να έχουμε υγεία και να επανέλθουμε σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη της πανδημίας“.

πανναξιακός ΑΟΝ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News