Πανναξιακός ΑΟΝ: Η "μπαγκέτα" του προπονητή στον Λεωνίδα Γαϊτανάκη

Πανναξιακός ΑΟΝ

Και το όνομα αυτού; Λεωνίδας Γαϊτανάκης. Η ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ξεκινάει από το "κεφάλι" την στελέχωση της ομάδας για τη νέα χρονιά (2021-22) και δίνει τη μπαγκέτα του προπονητή σε ένα πρόσωπο που μόνο άγνωστο δεν είναι στη Νάξο.

Ο 46χρονος τεχνικός για 3η φορά έρχεται στο νησί της Αριάδνης, έχοντας την εμπειρία να καθίσει στην άκρη του πάγκου. Τη περίοδο 2015-16 ήταν στο πλευρό του Ζόραν Κόβασιτς με την ιδιότητα του στατιστικολόγου, τη περίοδο 2017-18 στο πλευρό του Κώστα Παπαδόπουλου ως βοηθός και τώρα; Πρώτος και με στόχο όπως ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις σε σελίδα του Πανναξιακού ΑΟΝ (paon.gr) " όλοι μαζί θα συμπορευτούμε για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”. 

Και πλέον περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις για τη στελέχωση της ομάδας, ενώ όπως είναι γνωστό στα τμήματα υποδομών, το όνομα του Γιώργου Δερμάτη είναι η εγγύηση για την επιτυχία... 

Αναλυτικά, η ενημέρωση μέσω δελτίου Τύπου 

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γαϊτανάκη Λεωνίδα.

Ο 46χρονος τεχνικός επιστρέφει στο νησί της Νάξου και στον Πανναξιακό ΑΟΝ ως Head coach μετά από 4 χρόνια.

Ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ τη σεζόν 2015-16 ως βοηθός – στατιστικολόγος ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε και πάλι ως βοηθός προπονητή.

Έκτοτε η πορεία του τον οδήγησε στον Λίβανο ως βοηθός στον πάγκο της Zahra (ανδρική ομάδα) για δύο χρόνια, στην συνέχεια ως πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Απόλλων Λεμεσού, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής στον πάγκο της Ουγγρικής γυναικείας ομάδας TFSE.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Ο νέος προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ στις πρώτες του δηλώσεις στο paon.gr: “Είναι τιμή να είσαι προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ και για την εμπιστοσύνη αυτή, ευχαριστώ τον πρόεδρο του σωματείου κ. Γιαννάκη Γιώργο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Δεν μου είναι άγνωστη η κοινωνία του νησιού αλλά και οι άνθρωποι του Πανναξιακού, που το κύριο χαρακτηριστικό είναι η αγάπη τους, τόσο για την ομάδα όσο και για τον τόπο τους.

Σε αυτή την προσπάθεια όλοι μαζί θα συμπορευτούμε για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News