Πανναξιακός ΑΟΝ: Ωρα για σέρβις στο τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου"

"....Λίγο πριν συμπληρωθούν 6 χρόνια από τον απρόσμενο χαμό του Γιάννη Συμεώνογλου, ενός αθλητή που τίμησε την φανέλα του σωματείου μας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ θεωρούμε ως ελάχιστο καθήκον μας να αναγνωρίσουμε την προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας δίνοντας στο τουρνουά πετοσφαίρισης το όνομα του και ευελπιστούμε να καθιερώσουμε την ετήσια διοργάνωση αυτή αφιερωμένη στη μνήμη του «δικού μας Γιάννη»...."

Αυτό είχαμε διαβάσει στο πρώτο δελτίο ενημέρωσης του Πανναξιακού ΑΟΝ σχετικά με το τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου... Και τώρα έφτασε η ώρα του τουρνουά... Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου και έχουμε το πρώτο παιχνίδι... Αντίπαλος ο Ολυμπιακός σε ένα παιχνίδι με έντονο συναίσθημα λόγω παρουσίας προπονητών και αθλητριών που έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων... .

Τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης;

"Η σκέψη για την πραγματοποίηση ενός τουρνουά πετοσφαίρισης στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου κυκλοφορούσε αρκετό καιρό στα μυαλά των φίλων του αθλητή του Πανναξιακού ΑΟΝ. Σχεδόν από την πρώτη μέρα που ανέλαβε (ξανά) τη θέση του προέδρου, ο κ. Γιώργος Γιαννάκης έθεσε την πρόθεσή του για την υλοποίηση αυτού του τουρνουά στο Δ.Σ. του σωματείου και όλα τα μέλη συμφώνησαν. Πως θα μπορούσαν να διαφωνήσουν άλλωστε  καθώς ο Γιάννης ήταν άνθρωπος του αθλητισμού, πρόσφερε τα μέγιστα στον αθλητισμό της Νάξου και όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για αυτόν.

Με την αρωγή του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων ( ο Δήμαρχος κ. Λιανός και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Κατσαράς από την πρώτη επαφή στήριξαν την προσπάθεια αυτή), ο Πανναξιακός ΑΟΝ εργάστηκε ώστε σήμερα να ξεκινήσει το τουρνουά με την ευχή όλων να γίνει θεσμός.

Τρεις από τις κορυφαίες ομάδες βόλεϊ γυναικών τα τελευταία χρόνια, Ολυμπιακός ΣΦΠ, ΑΟ Θήρας και ο οικοδεσπότης Πανναξιακός ΑΟΝ το 3ημερο 25-27 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούν  στο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και θα τεστάρουν τις ικανότητες των αθλητριών τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 25/9 : Πανναξιακός ΑΟΝ – Ολυμπιακός ΣΦΠ (ΔΑΚ Νάξου – 19:00)
Σάββατο 26/9 : Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Θήρας (ΔΑΚ Νάξου – 19:00)
Κυριακή27/9 : Πανναξιακός ΑΟΝ – ΑΟ Θήρας (ΔΑΚ Νάξου – 19:00)

Το Σάββατο 26/9 στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων όπου θα τιμηθεί η οικογένεια του Γιάννη Συμεώνογλου. Παράλληλα θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους προπονητές και τις αρχηγούς των ομάδων.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ) και όλοι οι αγώνες και οι σχετικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News