Σαντορίνη: Η ΑΣ Σαντορίνης για ένα χρόνο στη Γ' Εθνική για να .. επιστρέψει

ΑΣ Σαντορίνης

Κάτι που το ξέραμε όλοι έγινε πραγματικότητα χθες... Με μία λυτή ανακοίνωση της η ΠΑΕ Σαντορίνης ανακοίνωσε την επιστροφή της στην Γ΄Εθνική, καθώς οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις και εδώ μπορεί να αγωνιστεί στη Σαντορίνη χωρίς να χρειάζεται το ταξίδι στη Νάξο ή την Αθήνα. Στόχος; Όσο και αν ακούγεται περίεργο θα είναι η άνοδος στη Super League 2, αναμένοντας πάντα τον δήμαρχο του νησιού κ. Σιγάλα να υλοποιήσει τις νέες υποσχέσεις.  Οπως αναφέρει η ανακοίνωση περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές σε συνέντευξη που θα παραχωρήσει ο μεγαλομέτοχος κ. Βαγγέλης Φουστέρης.

Η ανακοίνωση που φέρει τη σφραγίδα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΣ Σαντορίνης 2020

Μετά από τις πρόσφατες επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, διαπιστώνοντας ότι με το γηπεδικό πρόβλημα δεν βρίσκεται έγκαιρη λύση καθώς και ότι η υπόσχεση για οικονομική ενίσχυση για τα «εντός» έδρας παιχνίδια στη Νάξο έμεινε μόνο στα λόγια και για το χειροκρότημα, αποφάσισε η ομάδα μας να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2021-2022, θέτοντας ως μοναδικό της στόχο την Άνοδο.

Ίσως ακούγεται οξύμωρο, όμως η ομάδα της Σαντορίνης έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Ας μας διαψεύσει λοιπόν ο κος Δήμαρχος και ας έχει έτοιμο το γήπεδο σε 11 με 13 μήνες, όπως δεσμεύθηκε στην μεταξύ μας συνάντηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και διευκρινίσεις για το τι έχει συμβεί θα δοθούν από τον κ. Φουστέρη Ευάγγελο, σε συνέντευξή του στο προσεχές διάστημα, ούτως ώστε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού την πραγματική αλήθεια.

Η θέση της Περιφέρειας 

Να σημειωθεί ότι στην πρόσφατη εκπομπή του Volcano TV ''Τα νέα της Σαντορίνης και των Κυκλάδων'' φιλοξενήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης. Μεγάλο μέρος της εκπομπής αφιερώθηκε στο πολυσυζητημένο γήπεδο της Σαντορίνης που θα πρέπει επιτέλους να βρεθεί μία λύση για να φιλοξενήσει την ομάδα του νησιού που αγωνίζεται στη super league 2.

Απατώντας στα ερωτήματα του Παναγιώτη Μυτιληναίου και του Δημήτρη Πράσσου ο κ. Λεονταρίτης ξεκαθάρισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τήρησε την υπόσχεση της, εξασφαλίζοντας 250.000€, ενώ όπως είπε αυτό που αναμένεται είναι οι να γίνουν και οι απαιτούμενες ενέργειες από τον δήμο προκειμένου να αρχίσει το έργο.

Με πληροφορίες και φωτογραφία από το SportCyclades.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News