Σύρος - Covid 19: Αναστολή λειτουργίας κλειστού γυμναστηρίου

Σύρος - Κυκλάδες

Η Σύρος είναι το νησί που έχει δεχτεί την μεγαλύτερη πίεση αυτές τις ημέρες λόγω του κορωνοϊού. Είναι χαρακτηριστικό ότι έφτασε ακόμη και τα 80 κρούσματα σε ημερήσια αναφορά, ενώ τελείωσε τον Δεκέμβριο με αύξηση της τάξης του 275% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα... 

Και χθες έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης, ότι κλείνει το αθλητικό Κέντρο "Δημήτριος Βικέλας" καθώς οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους (άνω του 50%) νοσεί από τον κορωνοϊό.. Και θα μείνει κλειστό έως και την 7η Ιανουαρίου.  Αντίθετα, θα εκτελούνται κανονικά οι εξετάσεις rapid test έξω από το γυμναστήριο  

Αναλυτικά, η ανακοίνωση 

"Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας ότι,  άνω του 50% του προσωπικού των Αθλητικών Εγκαταστάσεων έχει προσβληθεί από covid και όλο το υπόλοιπο προσωπικό έχει τεθεί σε καραντίνα σύμφωνα με τις οδηγίες που εκδόθηκαν 21/12/2021.

Ως εκ τούτου για την διαφύλαξη του κοινωνικού συνόλου και εφαρμόζοντας τις οδηγίες κατά της διασποράς του κορονοιού, αναστέλλεται η λειτουργία των Αθλητικών Εγκαταστάσεων “Δ. Βικέλας” του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης από την Δευτέρα 3/1/2022 έως και την Παρασκευή 7/1/2022.

Παράλληλα σας γνωρίζουμε ότι το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του καθημερινά εκτός της Πέμπτης 6/1/2022 από τις 10:00 έως τις 14:00".  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News