ΠΝΑΙ - Κύθνος: Ημερίδα με βάση τα τοπικά προϊόντα και τον τουρισμό

Κύθνος - Κυκλάδες

Επιμορφωτική ημερίδα με επικέντρο την Γαστρονομία στην Κύθνο. Ο τίτλος της ημερίδας με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι «Η τοπική γαστρονομία σε ρόλο οικοδεσπότη: Πώς οι τοπικές παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εμπειρίας του επισκέπτη».

Και θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 6 Μαϊου στο Δημαρχείο Κύθνου...

Δείτε την σχετική πρόσκληση 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επαρχείο της Π.Ε. Κέας – Κύθνου, ο Δήμος Κύθνου σε συνεργασία με το Κ.Ε.Κ. Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σας προσκαλούν στην 1η Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο :

«Η τοπική γαστρονομία σε ρόλο οικοδεσπότη: Πώς οι τοπικές παραδοσιακές συνταγές και προϊόντα μπορούν να αποτελέσουν μέρος της εμπειρίας του επισκέπτη».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Κύθνου, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 και ώρα 11.00 – 14.00 (ώρα προσέλευσης: 10.30-11.00)

Απευθύνεται σε:

• επαγγελματίες και εργαζόμενους του επισιτιστικού κλάδου (εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, κ.λπ.)

• παραγωγούς τοπικών προϊόντων

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να ενσωματώσουν τις παραδοσιακές συνταγές του νησιού στα μενού που προσφέρουν στους πελάτες τους, να συνεργαστούν / δικτυωθούν με τοπικούς παραγωγούς και να ενημερωθούν για καλές πρακτικές.

Η θεματολογία, μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει παρουσίαση του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» και επιμόρφωση στις βασικές αρχές σύνθεσης εδεσματολογίου με έμφαση στην τοπική παραδοσιακή κουζίνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://forms.gle/5K14yYjmvoXcYEtC6

Είσοδος ελεύθερη με βάση τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News