Ιος - Χατζημάρκος: Ευχαριστώ στην Κατερίνα για την προσφορά της

Χατζημάρκος

Σε μία περίοδο όπου η Κυβέρνηση ψάχνει να βρει τρόπους να λύσει το πρόβλημα της στέγασης των ανθρώπων που πρέπει να τεθούν στην καραντίνα και είναι σε διακοπές, έρχεται μία επιχειρηματίες στην Ιο να δείξει το δρόμο.... Οπως αναφέραμε και χθες, η Κυβέρνηση μετά τα γεγονότα σε Πάρο και Μύκονο αναζητεί τρόπους μέσα από έκτακτη συνεδρίαση των φορέων όπου ανάμεσα στα άλλα σκέφτεται ακόμη και την επίταξη ξενοδοχείων... 

Και ο Περιφέρειαρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος αποδίδει μέσω ανάρτησή του στα social media τα εύσημα στην Κατερίνα Αρτέμη, κάτοικο - επιχειρηματία της Ιου που επί 14 ημέρες φιλοξένησε χωρίς πληρωμή επτά παιδιά...  Και όπως τονίζει " Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτή την θύελλα χωρίς κοινωνικά αντανακλαστικά. Ούτε περνά η θύελλα μόνο με καταγγελίες. Σ' ευχαριστώ Κατερίνα, αισθάνομαι τυχερός που σε γνώρισα".

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κου Χατζημάρκου 

" Φιλοξένησε 7 παιδιά, για 14 ημέρες. Η Κατερίνα Αρτέμη, προσφέρθηκε και, χωρίς να πληρωθεί, φιλοξένησε και τα 7 παιδιά για όλο το διάστημα.
Στην Ιο που επέλεξαν για τις διακοπές τους, διαγνώστηκαν θετικά τα παιδιά και χρειάστηκε στέγη φιλοξενίας τους.
Την στέγη προσέφερε η Κατερίνα Αρτέμη, στην επιχείρηση των ενοικιαζομένων δωματίων που διατηρεί με τον σύζυγο της, και μετά την καραντίνα οδήγησε τα παιδιά στο λιμάνι όπου και τα αποχαιρέτησε με ζεστασιά.
Σε ένα άλλο μεγάλο νησί μας, χθές, αναζητούσε ένα ή δύο δωμάτια η Πολιτική Προστασία για τις ανάγκες της και δεν κατάφερε να τα βρεί.
Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε μας καλούν σε συστράτυευση.
Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτή την θύελλα χωρίς κοινωνικά αντανακλαστικά.
Ούτε περνά η θύελλα μόνο με καταγγελίες.
Σ' ευχαριστώ Κατερίνα, αισθάνομαι τυχερός που σε γνώρισα".

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News