Κυκλάδες: Η Vogue σε φόντο το υπέροχο τοπίο της Μήλου

Μήλος

Για μία ακόμη φορά η Μήλος έχει τη τιμητική της.. .Ε όταν έχεις ένα τέτοιο τοπίο, λογικό δεν είναι όλοι να θέλουν να φωτογραφηθούν στην αγκαλιά σου; Ο λόγος για την πανέμορφη Μήλο και τη συνεργασία της με την Vogue που μας προσφέρει ένα εκρηκτικό θέαμα.. 

H Vogue Greece Σεπτεμβρίου - κυκλοφορει αύριο Κυριακή - είναι φωτεινή και αισιόδοξη όσο το ξημέρωμα της πανέμορφης Μήλου που κοσμεί το εξώφυλλό της. Η εκρηκτικής ομορφιάς Jourdan Dunn από τη Βρετανία, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της βιομηχανίας της μόδας που κάνει σημαντικά βήματα και στον χώρο της υποκριτικής, φωτογραφίζεται από τον κορυφαίο Alvaro Beamut Cortes στο πιο σεληνιακό τοπίο των Κυκλάδων και δη της Μήλου, ανοίγοντας δρόμο για «Νέα Ξεκινήματα».

Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά την τεράστια επιτυχία των "Hope Issues" τον Σεπτέμβριο του 2020, οι 27 εκδόσεις της Vogue παγκοσμίως ενώνονται ξανά κάτω από την ίδια θεματική και μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα της νέας αρχής, απεικονίζοντάς την ως ανατολή στα εξώφυλλά τους.

 «Ο μήνας των νέων αρχών έφτασε και, αν και δεν ξέρω με καμία σιγουριά πώς θα πάει, ξέρω όμως ότι κάθε μέρα που ξημερώνει είναι μια νέα ευκαιρία να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο όμορφα», τονίζει η Editor in Chief της Vogue Greece, Θάλεια Καραφυλλίδου.

Οι σελίδες του πιο φωτεινού τεύχους της χρονιάς γεμίζουν με πρόσωπα και εικόνες που μας κάνουν να χαμογελάμε. Κυκλοφορεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου μαζί με την "Καθημερινή".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News