Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Κλειστά σχολεία Δευτέρα και Τρίτη

Σχολείο

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τονίζει πριν από λίγο (στις 8.30 το βράδυ του Σάββατου 22 Ιανουαρίου) ότι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμίας Εκπαίδευσης θα μείνουν κλειστά για δύο ημέρες (Δευτέρα - Τρίτη) λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.. 

sxolio.jpg

Να σημειώσουμε ότι λίγο μετά τις 7 το απόγευμα με τον άνεμο να πέφτει και το σκοτάδι να έρχεται το πρώτο χιόνι έκανε αρχικά την εμφάνισή του στην Ανδρο και μετά τη Νάξο... Και ευχαριστούμε τους φίλους της σελίδας για τις πρώτες εικόνες και video..  Στην Απείρανθο, στα 650 μέτρα υψόμετρο έχουμε το πρώτο χιόνι και τη θερμοκρασία στο ...,μηδέν. Στην Ανδρο και δη στην Βουρκωτή επίσης χιόνισε από νωρίς..  

Ενημέρωση από Πολιτική Προστασία 

Ενημέρωση κι από πολιτική προστασία 

Τις επόμενες ημερες, από αυριο και μεχρι τα μεσα της επομενης εβδομαδας, αναμένονται στο νησί μας, χιονοπτώσεις, χαμηλές θερμοκρασίες, δυνατοί άνεμοι, που θα προκαλέσουν προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών( ιδιαίτερα στις μετακινήσεις και σε ανθρώπους που δεν εχουν στέγη ή θέρμανση)!
Η Ομαδα μας οφείλει να είναι αρωγός στη διαχείριση αυτής της έκτακτης ανάγκης από τους αρμόδιους φορείς αλλά συντονισμένα και με οργάνωση. 
Που σημαίνει ότι:
Α. Συνδράμουμε εφόσον τούτο μας ζητηθεί απο τον κρατικό φορέα πχ Δήμο, Πυροσβεστική, Αστυνομία..) 
Β. Δεν μετακινούμαστε μόνοι μας  αλλά με όχημα κρατικού φορέα κατάλληλα εξοπλισμένο για την ασφάλειά μας( πχ αντιολισθιτικες αλυσίδες)
Γ. Ενημερώνουμε τον εκπρόσωπο της Ομάδας.
Σημείωση: οι παραπάνω οδηγίες είναι για τους ενεργούντες ως Μελη της Ομαδας. Ως ιδιώτες ενεργείτε οπως καθε έλλογος ανθρωπος!
Ελπιζω η "ΕΛΠΙΔΑ", να μάς φερθεί όσο το δυνατον καλύτερα!
Απαιτειται ΠΡΟΣΟΧΗ , ιδιαιτερα τις βραδινες ωρες οπου οι δρόμοι θα εχουν πάγο και ειναι υπερβολικά ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΙ! 
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν από όλους μας!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News