Κυκλάδες (Σίφνος): Ο Geoffrey Pyatt σε μίνι διακοπές

Εχει δημιουργήσει παράδοση... Μικρές αποδράσεις στην Σίφνο. Ο λόγος για τον Αμερικανό Πρεσβευτή Geoffrey Pyatt, ο οποίος για 3η σερί χρονιά σ.σ. (πέρυσι εντοπίστηκε τον Ιούλιο όπου είχε και συνάντηση με την Δήμαρχο Μαρία Ναδάλη) βρέθηκε στο πανέμορφο νησί των Δυτικών Κυκλάδων. Εφτασε με το ταχύπλοο Power Jet το μεσημέρι της 29ης Μαϊου,  έμεινε και πάλι στο Sifnos house - διατηρεί φιλία με τον ιδιοκτήτη του Θάνο Θεοδωράτο - όπως διαβάζουμε στη σελίδα kaipoutheos.gr - και είχε τις γνωστές συναντήσεις με πρόσωπα που γνωρίζει...

Μία εξ αυτών ήταν με τον πρώην δήμαρχο Ανδρέα Μπαμπούνη... Λάτρης των θαλασσινών είναι δεδομένο ότι ο Αμερικανός πρεσβευτής θα ενθουσιάστηκε ...  Του αρέσουν οι μίνι αποδράσεις και δη χωρίς .... επίσημες εκδηλώσεις, όπως πέρυσι που βρέθηκε και στη Νάξο... 

Η ανακοίνωση από τον πρώην Δήμαρχο Σίφνου, Ανδρέα Μπαμπούνη 

Στα πλαίσια της γνωριμίας μας με τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Τζέφρι Πάιατ και θεωρώντας ότι η παρουσία του στο νησί μας είναι ευκαιρία προβολής και ανάδειξής του, είχαμε την τιμή να συναντηθούμε μαζί του.

Ο κ. Πάιατ έχει λατρέψει το νησί μας και είναι η 3η συνεχόμενη χρονιά που το επιλέγει για ολιγοήμερες διακοπές. Σε χαλαρή συζήτηση, μας ανάφερε τον ενθουσιασμό του, τόσο από τη φιλοξενία και την καλοσύνη των κατοίκων όσο και από την πλούσια γευστική γαστρονομία του τόπου μας.

Σε ανάμνηση αυτής της επίσκεψης, του προσφέραμε ένα αναμνηστικό δώρο, ένα διακοσμητικό κεραμικό σκεύος, ευγενική προσφορά του συμπατριώτη μας αγγειοπλάστη κ. Γιάννη Αποστολίδη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά.

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr  - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News