Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: Εθιμοτυπική επίσκεψη και ανταλλαγή απόψεων

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη Νάξο ο Αποστολικός Νούντσιος Σεβασμιότατος Savio Hon Tai Fai, (σ.σ. ο διπλωματικός εκπρόσωπος του Βατικανού στην Ελλάδα) έχοντας αποδεχτεί την πρόσκληση του Σεβασμιότατου Αρχιεπίσκοπου Νικόλαου και παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις της Αρχιεπισκοπής Νάξου – Τήνου – Μυκόνου – Άνδρου για την λιτάνευση της Αγίας Δωρεάς του Κυρίου, η οποία και πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (23/07) με τη συμμετοχή όχι μόνο των μελών της ενοριακής κοινότητας αλλά και μεγάλου αριθμού επισκεπτών…

Και όπως είχαμε πληροφορηθεί στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων του βρέθηκε και στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Όπου και συνομίλησε με το Δήμαρχο κο Μαργαρίτη αλλά και τους αντιδημάρχους … Και υπήρξε ανταλλαγή δώρων…

Και όπως διαβάζουμε στο δελτίο Ενημέρωσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων: "Τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη επισκέφθηκε ο Αποστολικός Νούντσιος στην Ελλάδα, Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος π. Savio Hon Tai Fai, συνοδευόμενος από τον Αρχιεπίσκοπο Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου, π. Νικόλαο Πρίντεζη, τον εφημέριο Νάξου και Πάρου π. Γεώργιο Παλαμάρη και τον εφημέριο της Ποιμαντικής Ενότητας Στενής Τήνου, π. Ιωάννη Σκλάβο.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός, Μανόλης Πολυκρέτης και Νίκος Βαθρακοκοίλης.

Ο Αποστολικός Νούντσιος παρουσίασε στον Δήμαρχο το πεδίο δράσης του, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αποστολικό  Νούντσιο για την τιμή της επίσκεψης και επισήμανε την αγαστή συνεργασία του Δήμου με την Καθολική Αρχιεπισκοπή».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News