Κυκλάδες: Ευγενία Αλοιμόνου, νέα πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ανδρου - Τήνου

Φόρτωμας - Αλοιμόνου

".... Θα ήθελα να ευχαριστήσω το δήμαρχο Τήνου και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τήνου για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου. Όλοι όσοι πέρασαν από τη θέση αυτή, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι, για να έχουμε τα λιμάνια που μας αξίζουν και από αύριο κιόλας, σηκώνουμε τα μανίκια για να φτιάξουμε τα λιμάνια που ονειρευόμαστε. Λιμάνια ασφαλή, λιμάνια που θα προσφέρουν στους χρήστες τους σύγχρονες ανέσεις, λιμάνια που θα είναι η βιτρίνα για τα πανέμορφα νησιά μας. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους Συμβούλους του Δ.Σ. αλλά και τους δύο Δημάρχους Τήνου και Άνδρου, ότι από εδώ και πέρα θα πορευτούμε μονιασμένοι και πάντα υπό το πνεύμα της συναίνεσης και της συνεργασίας".

 

Ποιος το αναφέρει αυτός; Μα η νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Ανδρου, Ευγενία Αλοιμόνου, η οποία από το μεσημέρι της Παρασκευής ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου κατά πλειοψηφία για την θέση της Προέδρου αντί του Γιώργου Σανταμούρη, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε διαγραφεί από τη παράταξη του Δημάρχου Τήνου κου Σιώτου και σήμερα ήρθε και η αλλαγή στη θέση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Ανδρου... 

Και βέβαια η αλλαγή προσώπου δείχνει ότι βελτιώνονται και οι σχέσεις ανάμεσα στους Δήμους Τήνου και Ανδρου.. Ο Δήμαρχος Ανδρου κος Δημήτρης Λοτσάρης έσπευσε αμέσως να χαιρετήσει την αλλαγή τονίζοντας "  Ισοτιμία συνεργασία αποτελεσματικότητα. Εύχομαι καλή θητεία στην νέα πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Τήνου Άνδρου. Ήρθε η ώρα να κλείσουμε όλοι τις πληγές μας και να δουλέψουμε μαζί για την πρόοδο και των δύο νησιών. Συνεχίζουμε κοιτώντας μπροστά,διδασκόμενοι πάντα από τα δύσκολα που περάσαμε. Ευγενία Αλοίμονου καλή δύναμη"

 

Παρέμβαση είχαμε και από το βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππο Φόρτωμα, ο οποίος ανέφερε " Πολλά συγχαρητήρια  στην Ευγενία Αλοιμόνου για τη νέα θέση ευθύνης που αναλαμβάνει σήμερα, αυτή της Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου. Είμαι βέβαιος πως το ακέραιο του χαρακτήρα της, η αποτελεσματικότητα της και το βαθύ αίσθημα ευθύνης σε ό,τι αναλαμβάνει, θα επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος και θα δημιουργήσει συνθήκες συνεργασίας και δημιουργίας προς όφελος των δυο νησιών μας. Ευγενία καλή δύναμη!" 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News