Τήνος: Διαγραφή Σανταμούρη ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Σιώτος

Σιώτος

Ηταν λίγο πολύ αυτονόητο και αναμενόμενο. Μπορεί αρχικά ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος, να προχώρησε σε τοποθέτηση όσον αφορά την εν γένει στάση του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας απέναντι στους συνανθρώπους μας με ειδικές Ανάγκες, αμέσως μετά όμως προχώρησε στο αυτονόητο και θα υπάρξει και η συνέχεια.. 

Τι θέλουμε να πούμε; Οτι μετά τις απαράδεκτες και κατακριτέες δηλώσεις του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Ανδρου, Γιώργου Σανταμούρα, ο οποίος προχώρησε σε χαρακτηρισμούς όσον αφορά τους ΑμέΑ και μάλιστα σε δημόσιο χώρο (βλ Δημοτικό Συμβούλιο Τήνου) ήρθε η ώρα της διαγραφής, Με ανάρτησή του στα social media ο κος Σιώτος ενημερώνει για τη κίνησή του λέγοντας "Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Γ. Σανταμούρη για τα ΑΜΕΑ που είναι εκτός πλαισίου των αρχών και των αξιών της Δύναμης Δημιουργίας αποφασίστηκε,ομόφωνα, η διαγραφή του από τη δημοτική μας παράταξη."

 

Και όπως είναι λογικό, η επόμενη πράξη θα είναι και η απομάκρυνσή του από τη θέση του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου

Όλα άρχισαν όταν ο Γιώργος Σανταμούρης αποκάλεσε – με την πρόθεση να υποτιμήσει – τον δήμαρχο της Άνδρου «ΑμΕΑ». Στη συνέχεια, προκειμένου να στηρίξει αυτό που είπε, επιχειρηματολόγησε, μάλιστα, με τον πλέον άθλιο τρόπο, υποστηρίζοντας πως «τα ΑμΕΑ είναι σφάλμα της φύσης, αν δεν πιστεύεις στα Θεία και καταραμένα από το Θεό, αν πιστεύεις».

«Τη λέξη ΑμΕΑ δεν την επινόησα εγώ, αυτή υπάρχει. Αυτοί οι άνθρωποι, για όσους πιστεύουν στο Θεό, τους έχει καταραστεί ο Θεός. Για όσους δεν πιστεύουν, η φύση έχει κάνει τα σφάλματά της, δεν φταίω εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News