Νάξος - "Λαϊκή Συσπείρωση": Γι' αυτό είπαμε "ναι" στη μεταφορά των γραφείων Σμύριδας

Λαϊκή Συσπείρωση

Δεν είναι λίγοι αυτοί που απόρησαν με τη στάση της Δημοτικής Παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων" στο θέμα της μεταστέγασης του Γραφείου Σμύριδας από την Απείρανθο (βλ Μουτσούνα) στο Χαλκί... Ο πρόεδρος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννης Κορρές, έδωσε θετική ψήφο για την μεταφορά - για έναν χρόνο - του γραφείου Σμύριδας, την ώρα που τόσο οι εκπρόσωποι της Κορώνου όσο και της Απειράνθου είναι αντίθετοι σε κάτι τέτοιο...  

Και σήμερα, έρχεται η Δημοτική Παράταξη με ανακοίνωσή της να εξηγήσει γιατί το έκανε και μάλιστα έχοντας ως σημείο αναφοράς την σύμφωνη γνώμη του προέδρου της Κοινότητας Σκαδού, Μιχάλη Πάσουλα. Ενός προσώπου με ιδιαίτερη βαρύτητα στην κοινωνία των σμυριδεργατών καθότι έχει διατελέσει και πρόεδρος των Σμυριδεργατών Λυώνα - Κορώνου...  Ποιο είναι το σκεπτικό; Βασικότερο όλων η θέση του γραφείου που είναι στο Χαλκί, άρα στο κέντρο του νησιού και ως δεύτερη πρόταση η " αποφυγή ή υποδαύλιση αντιπαλότητας μεταξύ των χωριών". 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή της "Λαϊκής Συσπείρωσης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων"

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου & μικρών Κυκλάδων ψήφισε θετικά την προσωρινή μεταστέγαση του γραφείου της υπηρεσίας σμυριδωρυχείων στο Δημοτικό κατάστημα κοινότητας Χαλκείου Δήμου Νάξου & μικρών Κυκλάδων, με τη σύμφωνη γνώμη του μέλους της και Προέδρου του Σκαδού Μιχάλη Πάσουλα, με το σκεπτικό της πιο κεντρικής θέσης για εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων και της αποφυγής ή υποδαύλισης αντιπαλότητας μεταξύ των χωριών.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News