ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θήρας: Δ. Γάκης νέος συντονιστής και ... άνοιγμα στη κοινωνία

Αλλαγή σκυτάλης και νέοι στόχοι… Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Θήρας, μπαίνει σε νέες βάσεις με τον Δημήτρη Γάκη να εκλέγεται στη θέση του Συντονιστή μετά τις αποφάσεις που εξέλαβε η ολομέλεια της Οργάνωσης την περασμένη Πέμπτη 9 Ιουλίου

Ο κος Γάκης – αερολιμενάρχης του αεροδρομίου Θήρας και αδελφός του υποψήφιου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνη – αναλαμβάνει σε μία περίοδο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως καθοριστική με δεδομένο ότι μπροστά του έχει το συνέδριο του κόμματος.. .Σε ένα συνέδριο που όπως όλοι γνωρίζουν θα προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές..

Τα μέλη της νέας συντονιστικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Θήρας έχουν έντονο το στοιχείο της Σαντορίνης καθότι εκτός του Γάκη και οι Ρούσσος,, Δρόσος είναι Σαντορινιοί και όπως τόνισε ο κος Γάκης «στόχος μας είναι να ανοίξουμε ακόμη περισσότερο την Οργάνωση στην Τοπική Κοινωνία και να υπάρξει η καλύτερη δυνατή παρουσία και προετοιμασία ενόψει του συνεδρίου».

Να σημειωθεί ότι ο κος Δημήτρης Γάκης αναλαμβάνει στη θέση του Γιώργου Παπαϊωάννου που είναι πλέον αναπληρωτής συντονιστής ενώ η πρώην αναπληρώτρια, η Μπίρμπα Γιούλα είναι απλό μέλος.. Η σύσταση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Θήρας:

Γάκης Δημήτρης, συντονιστής

Παπαϊωάννου Γιώργος, αναπληρωτής συντονιστής

Ρούσσος Λευτέρης, μέλος

Δρόσος Υπάτιος, μέλος

Μπίρμπα Γιούλα, μέλος

Η συντονιστική επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε Πέμπτη στις 7μ.μ στα γραφεία της οργάνωσης.

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...