Κυκλάδες (Μύκονος): Υποδοχή αεροπλάνου με αψίδα νερού (!!!)

Μύκονος - Naxospress

Οχι πως δεν το περιμέναμε .... Με αψίδες νερού υποδέχθηκε η Μύκονος το πρώτο αεροσκάφος της Qatar Airways από το Κατάρ που προσγειώθηκε χθες Παρασκευή 14 Μαΐου στο αεροδρόμιο του νησιού, καθώς άνοιξε ο τουρισμός στη χώρα μας.

Στην πίστα προσγείωσης βρέθηκαν τα πυροσβεστικά οχήματα που δημιούργησαν τις υδάτινες αψίδες και ήχησαν τις σειρήνες τους εγκαινιάζοντας τον τουρισμό του νησιού, στο πλαίσιο της άρσης των απαγορεύσεων για την πανδημία.

Οπως είναι γνωστό η Qatar Airways είναι φανατική οπαδός της Μυκόνου και από το 2018 είναι τακτική στο ραντεβού τους... Και φέτος ανακοίνωσε την έναρξη των δρομολογίων από τις 28 Μαρτίου ... Και η πτήση θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα, συνδέοντας το ελληνικό νησί  με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και στη Μέση Ανατολή.

Μάλιστα, ο κος Θεοχάρης - υπουργός Τουρισμού - είχε δηλώσει με αφορμή την επανεκκίνηση των δρομολογίων «Αισθάνομαι πολύ περήφανος που καλωσορίζω την Qatar Airways στη Μύκονο. Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που το ελληνικό νησί, αυτός ο διεθνούς φήμης πολυτελής προορισμός, περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό του ανανεωμένου καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας». Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την επιτυχή επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού, υπό το σλόγκαν «All you want is Greece», καλώντας «τους φίλους της Qatar Airways, απ’ όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Μύκονο αλλά και την Ελλάδα γενικότερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News