Κυκλάδες: Οι Σκανδιναβοί προβάλλουν και τη Νάξο ως γαμήλιο τουρισμό

Γαμήλια τελετή στη Νάξο - Photo Credit NiAn Photography – Naxos Riviera Events

Μπορεί να ζούμε ακόμη με την αβεβαιότητα της πανδημίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα… Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον τουρισμό… Και τις εναλλακτικές του μορφές. Μία απ αυτές ακούει στο όνομα «γαμήλιος τουρισμός»… Και μην νομίζετε ότι είναι άγνωστη λέξη για τους Ναξιώτες επιχειρηματίες. Μάλιστα, χρόνο με το χρόνο κερδίζει όλο το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά καθότι το νησί μας έχει την ικανότητα προσφοράς επιλογών που ελάχιστα νησιά στο Αιγαίο έχουν…

Από τις πανέμορφες παραλίες έως τα γραφικά χωριά και μία ορεινή Νάξο με ιδιαίτερη μορφολογία… Οπότε; Δεν μας προκάλεσε έκπληξη, η παρουσία της Νάξου, ανάμεσα στα νησιά που προβάλλονται από περιοδικά στις Σκανδιναβικές χώρες που ποντάρουν στον γαμήλιο τουρισμό…

Ας δούμε όμως την σχετική αναφορά…

Η Ελλάδα ιδανικός προορισμός για διακοπές και γαμήλιο τουρισμό σε Φινλανδία και Σουηδία Η Ελλάδα έχει την τιμητική της στη Σκανδιναβική αγορά τον μήνα Ιανουάριο.

Προβάλλεται με εκτενή αφιερώματα, ως ιδανικός προορισμός γαμήλιου τουρισμού και διακοπών Τόσο στην Φινλανδία όσο και στην Σουηδία, κατόπιν ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Το έγκριτο θεματικό περιοδικό Γάμου HAAT (WEDDING) https://www.haat.fi/ στην έντυπη έκδοσή του, κυκλοφόρησε αυτό το μήνα με πρωτοσέλιδο και εσωτερικό ρεπορτάζ τεσσάρων σελίδων.

Σε αυτό προτείνει και περιγράφει ως ιδανικούς γαμήλιους προορισμούς την Πάργα στην ‘Ήπειρο αλλά και τέσσερα δημοφιλή νησιά της χώρας μας (Σαντορίνη, Σκόπελος, Κρήτη, Ρόδος).

Το συγκεκριμένο άρθρο είχε προβληθεί και στην Online έκδοση του περιοδικού (https://www.haat.fi/artikkeli/haat-lehti-1-2021-aina-lahellasi-nayttaa-kesan-kiinnostavimmat-haat-hangossa-ja-10-muuta-haatarinaa), μεταξύ άλλων τριών επιπλέον άρθρων τα οποία παρουσίαζαν περισσότερους προορισμούς για γαμήλια ταξίδια στην Ελλάδα πέραν των προαναφερόμενων.

Τα ελληνικού ενδιαφέροντος άρθρα είχαν μέχρι πρόσφατα, συνολικά 240.420 μοναδικούς επισκέπτες από την Φινλανδία.

Εκτενή αναφορά σε 17 ελληνικά νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, κάνει επίσης το έγκριτο τουριστικό περιοδικό Allt om Resor της Σουηδίας. Πρόκειται για τα νησιά: Αντίπαρος, Μύκονος, Νάξος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κάρπαθος, Κως, Σύμη, Πάτμος, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ιθάκη , Ύδρα , Σκιάθος, Σκόπελος, Σάμος, Κρήτη.

Το Online άρθρο για τα Ελληνικά Νησιά δημοσιεύτηκε επίσης μέσα στον Ιανουάριο (στις 13/1/21).

Μήνας κατά τον οποίο παραδοσιακά οι Σκανδιναβοί προγραμματίζουν τις θερινές τους διακοπές, οι οποίες βεβαίως, και φέτος, θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη. Αλλά και την αποτελεσματικότητα των μέτρων, που ήδη λαμβάνονται.

Ευχαριστούμε το Naxos Riviera Events και το  NiAn Photography για τις φωτογραφίες από γαμήλια τελετή στη Νάξο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Γαμήλια τελετή στη Νάξο - Photo Credit NiAn Photography – Naxos Riviera Events

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News