ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος (31/08) στη Δυτική Νάξο, Σχοινούσα, Ηρακλειά

Νάξος, ΔΕΔΔΗΕ

Τέλος Αυγούστου και το καλοκαίρι μας λέει αντίο με διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Νάξο, Σχοινούσα και Ηρακλειά... Πότε; Αύριο Τρίτη 31 Αυγούστου. Που; Εε στη Δυτική και Νότια πλευρά του νησιού αλλά και σε Σχοινούσα και Ηρακλειά... Η γραμμή βλέπεται... 

Ας δούμε τι αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση από τον ΔΕΔΔΗΕ«λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 31 Αυγούστου από τις 07:30 έως τις 09:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Λειβάδια, Υρια, Βιολογικός, Τυροκομείο Ενωσης, Μικρή Βίγλα, Καστράκι, Αλυκό, Πυργάκι, Μπαούζι, Αγιασσός, Καλαντός, Ηρακλειά, Σχοινούσα»

Και η δεύτερη: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 31 Αυγούστου από τις 09:30 έως τις 10:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Περιοχή Στελίδα Αγίου Προκοπίου»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News