Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή (11/02) σε ορεινή Νάξο και Κουφονήσι

ΔΕΔΔΗΕ ... Νάξος

Επιστροφή στην … κανονικότητα. Τι; Δεν σας είχαν λείψει οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος; Αααα ναι ξέρω οι προγραμματισμένες. Γιατί από τις άλλες, δεν έλειψαν ποτέ από κοντά μας..

Και έτσι αύριο Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου - όπως ενημερωθήκαμε από το Πρακτορείο Νάξου της ΔΕΔΔΗΕ -  θα έχουμε διπλή διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Και πολύωρη πρωινή... Από τις 9 έως τις 1 συνολικά. Και περιλαμβάνει τα χωριά που βρίσκονται στην κεντρική και ορεινή Νάξου… Και βέβαια το Κουφονήσι

Ας δούμε τι λέει η σχετική ανακοίνωση…  «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου από τις 09:00 έως τις 11:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Φιλώτι, Δανακός, Μουτσούνα, Βόλακας, Πάνορμος, Κουφονήσι»

Και επίσης έχουμε διακοπή, από τις 09:00 έως και τις 13.00 στις περιοχές: "Απείρανθος"

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News