Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος (15/05) σε Αγγίδια και Στελίδα

Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ

Επιστροφή στην … κανονικότητα όπου είχαμε μία εβδομάδα με προγραμματισμένες (εντάξει είχαμε και μία εκτός προγράμματος) διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε όλη τη Νάξο ..

Και η εβδομάδα κλείνει με μία ακόμη διακοπή... Αύριο Σάββατο 15 Μαϊου - όπως ενημερωθήκαμε από το Πρακτορείο Νάξου της ΔΕΔΔΗΕ - θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Αγγίδια (για αρκετές ώρες το πρωί) και Στελίδα - Αγιο Προκόπιο (το μεσημέρι) ...

Ας δούμε τι λένε οι ανακοινώσεις: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 15 Μαϊου  από τις 08:00 έως τις 12:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Αγγίδια»

Και η δεύτερη «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος το Σάββατο 15 Μαϊου από τις 12:00 έως τις 15:00 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Στελίδα Αγίου Προκοπίου»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News