Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος αύριο (14/09) με επίκεντρο τον Αγιο Θαλάλαιο

ΔΕΔΔΗΕ

Και οι διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στην Νάξο συνεχίζονται.. Σήμερα είχαμε διακοπή στο Κουρνοχώρι και μάλιστα για αρκετές ώρες (σ.σ. ολο το πρωί) και αύριο Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στη Νάξο, με επίκεντρο τον Αγιο Θαλάλαιο (από τις 8 έως τις 12.30 το μεσημέρι) ενώ για μισή ώρα περίπου (πρωί και μεσημέρι) θα έχουμε διακοπή στη κεντρική και ορεινή Νάξο. Οπότε; Ετοιμότητα...   

Τι αναφέρουν οι ανακοινώσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ

Η πρώτη που αφορά την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 12:30 περίπου, στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Αγιος Θαλάλαιος» 

Και η δεύτερη αφορά επίσης την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, αλλά προσοχή στις ώρες «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου από τις 08:00 έως τις 08:15 περίπου και από τις 12:30 έως τις 12:45 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Αγιος Θαλάλαιος, Μέλανες, Κινίδαρος, Μονή, Κόρωνος, Κεραμωτή, Λυώνας, Αργοκοίλη, Κωμιακή, Σκαδό, Μέση, Απόλλωνας, Αγία, Χίλια Βρύση, Εγγαρές, Γαλήνη, Ξηρόκαμπος Γαλήνης, ΚΤΕΟ, Αγιος Ιωάννης και Παρατρέχος Γαλανάδου»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News