Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπή ρεύματος στον Αγιο Αρσένιο και στη γύρω περιοχή

ΔΕΔΔΗΕ ... Νάξος

Μία ακόμη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος... Οχι, που δεν θα περνούσε ημέρα χωρίς διακοπές... Με τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ να οργώνουν το νησί και να προσπαθούν για την αναβάθμιση των υπηρεσιών όσον αφορά την παροχή και μεταφορά του ηλεκτρικού ρεύματος...

Κι έτσι αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου θα έχουμε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στον Αγιο Αρσένιο και στην ευρύτερη περιοχή έως τις Τρίποδες όπως βλεπετε και στον σχετικό χάρτη στο τέλος του άρθρου.. .

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το Πρακτορείο Νάξου: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου από τις 08:30 έως τις 13:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Αγιος Αρσένιος και περιμετρικά του δρόμου μεταξύ Τριπόδων και Πλάκας μετά το βενζινάδικο»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News