Νάξος - ΔΕΔΔΗΕ: Τετράωρη διακοπή ρεύματος σήμερα (17/05) στον Πύργο Αγιάς

Πύργος Αγιάς Νάξος

Με το καλημέρα της νέας εβδομάδας και έχουμε και πάλι διακοπές (προγραμματισμένες) ηλεκτρικού ρεύματος στη Νάξο.... Είπαμε; Επιστροφή στην … κανονικότητα .

Σήμερα Δευτέρα 17 Μαϊου - όπως ενημερωθήκαμε από το Πρακτορείο Νάξου της ΔΕΔΔΗΕ - θα έχουμε (πρωινή) διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή Πύργος Αγιάς στη Βόρεια Νάξο ... .

Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «λόγω εκτέλεσης των απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος το Δευτέρα 17 Μαϊου  από τις 09:00 έως τις 13:30 περίπου στις εξής περιοχές (ή Κοινότητες): Περιοχή πλησίον Πύργος Αγιάς»

Παράλληλα, όπως σημειώνεται … η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ενδεχομένως και πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών. Και μην ξεχνάτε ότι πρέπει να έχουμε εκτός ρεύματος τις ηλεκτρικές συσκευές για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων με την ενεργοποίηση και πάλι του ηλεκτρικού ρεύματος

Επίσης για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω κι αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News