Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΤουρισμόςΚυκλάδες - Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες με επίκεντρο Δήλο, Μήλο και Σαντορίνη

Κυκλάδες – Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες με επίκεντρο Δήλο, Μήλο και Σαντορίνη

|

Celestyal Cruises: Επιστρέφει την Άνοιξη με μοναδικές κρουαζιέρες στο “Απέραντο Μπλε” του Αιγαίου – Δυναμική παρουσία στις Κυκλάδες (Μήλος – Σαντορίνη – Μύκονος – Δήλος ) 

Από αυτή την άνοιξη, η Celestyal Cruises προσφέρει ιδανικές κρουαζιέρες για κάθε τύπο ταξιδιώτη.

Η Celestyal Cruises βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, έτοιμη για τη νέα τουριστική περίοδο, ταξιδεύει τους επισκέπτες της στα πιο εμβληματικά ελληνικά νησιά και τις πιο όμορφες πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην αυθεντικότητα και την έννοια της ελληνικής φιλοξενίας, η εταιρεία με τις νέες της εκδρομές και ξεναγήσεις υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες και αυθεντικές ελληνικές εμπειρίες σε κάθε τύπο επισκέπτη, διαμορφώνοντας το απόλυτο μωσαϊκό διαφορετικών τοπίων, παραδόσεων και εμπειριών.

Έτσι, οι εκδρομές, σε συνδυασμό με τις νέες συναρπαστικές ξεναγήσεις στους προορισμούς που επισκέπτεται ο στόλος της, δίνουν τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επίσκεψη στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
Το 2022, η εταιρεία θα προσεγγίσει τέσσερις φορές το λιμάνι του Βόλου. Από εκεί, σε μόλις δύο ώρες απόσταση βρίσκονται τα απόκοσμα και ταυτόχρονα μαγευτικά Μετέωρα, όπου φιλοξενούν μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο απόκρημνες μονές της Ορθοδοξίας και των οποίων η ομορφιά δικαιολογεί περίτρανα γιατί αποτελούν Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. «Οι θεαματικοί βράχοι και τα κρεμαστά μοναστήρια» είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ημερήσιες εκδρομές και προσφέρεται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Εκλεκτό Αιγαίο».

Επίσης, στην ανανεωμένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων « Ειδυλλιακό Αιγαίο» περιλαμβάνεται η ημερήσια εκδρομή «Δήλος – Το Ιερό Νησί του Απόλλωνα». Με την άφιξή τους στο αρχαίο λιμάνι της Δήλου από τη Μύκονο, οι επισκέπτες εξερευνούν έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους όλης της Ελλάδας, τη γενέτειρα του θεού Απόλλωνα, τον οποίο οι αρχαιολόγοι θεωρούν ως «ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα της Μεσογείου» και αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Όπως πολλά πράγματα στην Ελλάδα, έτσι και το όμορφο νησί της Πάτμου αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Στην εκδρομή «Γραφική περιήγηση στη Χώρα και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης» η οποία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Εικόνες του Αιγαίου», οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν κατάνυξη μέσα στο Σπήλαιο και τον πελώριο βράχο, που ράγισε όταν ο Θεός υπαγόρευσε την Αποκάλυψη του Ιωάννη στον Ευαγγελιστή.

Food on Foot – Γευσιγνωσία και Οινο-τουρισμός
Η Celestyal Cruises εισάγει φέτος δύο νέες ξεναγήσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, τις λεγόμενες «Food on Foot», που έχουν σχεδιαστεί με πολλή προσοχή προκειμένου να την εξερεύνηση της πλούσιας ιστορίας της κάθε πόλης μαζί με ένα ταξίδι τοπικών γεύσεων.

Στην Αθήνα, οι ταξιδιώτες αφού περιπλανηθούν στα πιο περίφημα ιστορικά αξιοθέατα της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, μετά από έναν περίπατο στο Μοναστηράκι, μια από τις πιο πολυσύχναστες εμπορικές συνοικίες της πρωτεύουσας, δοκιμάζοντας παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, αυθεντικά ελληνικά γλυκά σε ιστορικό ζαχαροπλαστείο του κέντρου, ενώ η εκδρομή ολοκληρώνεται με την απόλαυση ούζου ή τσίπουρου, με επίσκεψη σε ένα ιστορικό αποστακτήριο της Πλάκας.

Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη, η πόλη επιλέχθηκε στρατηγικά καθώς αποτελεί πλέον τη μοναδική ελληνική πόλη που ανήκει στο Δίκτυο Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της UNESCO. Στα φημισμένα Λαδάδικα, όπου τα νεοκλασικά κτήρια έχουν αναπαλαιωθεί με υπέροχο τρόπο, αποπνέοντας τον αέρα της παλιάς Θεσσαλονίκης, το παλιό συναντά το καινούριο σε μια περιοχή που βρίσκονται συγκεντρωμένες οι καλύτερες επιλογές αυθεντικής ελληνικής εστίασης.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο» η εταιρεία θα πραγματοποιεί μία ξενάγηση στο σύγχρονο οινοποιείο, όπου παρασκευάζονται τα περίφημα κρασιά «Κτήμα Γεροβασιλείου» λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη. Με τη βοήθεια έμπειρων ξεναγών, οι επισκέπτες διεισδύουν στα μυστικά για την παραγωγή του κρασιού, από τον αμπελώνα και τον τρύγο έως την εμφιάλωση και την παλαίωση στο κελάρι, ενώ ακολουθεί επίσκεψη στο Μουσείο Κρασιού και οινογνωσία.

Εξερεύνηση των πιο φημισμένων αλλά και εναλλακτικών ελληνικών προορισμών

Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της την ιδιαίτερη σημασία του κάθε προορισμού που επισκέπτονται τα κρουαζιερόπλοιά της, η Celestyal Cruises έχει συμπεριλάβει στο φετινό της πρόγραμμα ιδιαίτερες εκδρομές τόσο σε φημισμένα ελληνικά νησιά, όπως είναι η Σαντορίνη και η Μήλος, αλλά και σε λιγότερο γνωστούς αλλά εξίσου ιδανικούς προορισμούς για κρουαζιέρα όπως είναι η Καβάλα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο» επισκέπτεται το νοτιότερο νησί των δυτικών Κυκλάδων, τη Μήλο, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ένα «Βήμα στο Χρόνο», με την εξερεύνηση του γραφικού χωριού της Πλάκας με τα λευκά πέτρινα σπίτια, τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική.

Ταξίδι στο χρόνο, όμως, προσφέρει και η εκδρομή στο Ηράκλειο της Κρήτης με την ονομασία «Μινωϊκό Παλάτι της Κνωσού- 1ος Ευρωπαϊκός Πολιτισμός» που δίνει την ευκαιρία εξερεύνησης του κόσμου που διαμόρφωσαν οι πρώτοι άνθρωποι της Ευρώπης στην αρχαία πόλη της Κνωσού, καθώς και τα ανάκτορα της, στα οποία βρίσκονται ορισμένα αξιοθαύμαστα έργα τέχνης, όπως ο φημισμένος «Πρίγκιπας με τα Κρίνα».

Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται και στις εβδομαδιαίες επισκέψεις στη Σαντορίνης, το «μαργαριτάρι των ελληνικών νησιών». Η προσφερόμενη εκδρομή της εταιρείας «Κρουαζιέρα στο νησί της Σαντορίνης και του ηφαιστείου» αποτελεί must για όσους θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα το νησί στην άκρη της καλντέρας και τη γεωλογία του, που θυμίζει σεληνιακό τοπίο.

Τέλος, η εταιρεία για πρώτη φορά θα επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας «Εκλεκτό Αιγαίο» την ιστορική «γαλάζια πόλη», την Καβάλα, που δεν είναι γνωστή μόνο για τα κρυστάλλινα νερά της, αλλά και για τα γραφικά σπίτια με τα κόκκινα κεραμίδια και τη μαγευτική θέα στον κόλπο. Με ντόπιους ξεναγούς, οι ταξιδιώτες θα θαυμάσουν από χαμηλά το επιβλητικό βυζαντινό Κάστρο, θα επισκεφθούν το αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής καθώς και το σύγχρονο μουσείο καπνού, ανακαλύπτοντας πώς αυτή η σύγχρονη μητρόπολη απέκτησε την αρχιτεκτονική της γοητεία αλλά και πώς αναπτύχθηκε πολιτισμικά σε βάθος χρόνου.

** Το Celestyal Crystal ξεκινά στις 18 Απριλίου με κρουαζιέρες τριών & τεσσάρων διανυκτερεύσεων.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Ιταλία: Ενεργοποιήθηκε σήμερα το εισιτήριο εισόδου στην Βενετία

Πέντε (5) ευρώ η είσοδος στη Βενετία από σήμερα 25 Απριλίου

ΠΝΑι: Με διευρυμένη πλειοψηφία, Συμπαραστάτης του Πολίτη, ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης

Νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου ο δικηγόρος Ρόδου, Στέφανος Καψάλης - Η διαδικασία επιλογής διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία στην τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ιταλία – Εθνικό Συμβούλιο Ερευνών: “Βρήκαμε τον τάφο του Πλάτωνα”

«Ετάφη δε και Πλάτων...» - Ερευνα υποδεικνύει την Ακαδημία Πλάτωνος ως τελευταία κατοικία του φιλοσόφου

Νηστεία: Εύκολοι και νόστιμοι συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε

Ιδανικοί συνδυασμοί τροφών που μπορείτε να κάνετε την περίοδο της νηστείας

Γ. Βρούτσης: Παραδίδει αύριο την ολυμπιακή φλόγα στους Γάλλους

O αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στην Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Amorgos Trail Challenge: Συνδιοργανωτής ο Δήμος Αμοργού

Ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανωτής του 7ου Amorgos Trail Challenge

Σχολεία: Κλείνουν αύριο για τις εορτές του Πάσχα, πότε ανοίγουν;

Κλείνουν τα σχολεία λόγω Πάσχα - Πότε ανοίγουν; - Χρονοδιάγραμμα έως τις εξετάσεις

Aegean Air: Οι Ελληνες φέτος το Πάσχα πάνε Ικαρία και Σητεία (!!!)

AEGEAN: Πού θα ταξιδέψουν οι Έλληνες το Πάσχα – Στους top προορισμούς εσωτερικού Κέρκυρα, Ικαρία, Σητεία και στο εξωτερικό Μαρόκο

Χ. Θεοχάρης: Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις

Τι αναφέρει ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης για φορολογικές δηλώσεις, POS και τέλη κυκλοφορίας

Νάξος – Αναβολή: Οι καιρικές συνθήκες “νίκησαν” το μπάσκετ

Αναβλήθηκε ο αγώνας Πανναξιακός ΑΟΚ - Ηλυσιακός λόγω αδυναμίας έλευσης των διαιτητών - Αύριο (όπως και ο αγώνας Πρωτέας - ΑΠΑΣ Νάξου) η αναμέτρηση την ίδια ώρα στο "Δημ. Περιστεράκης"

Νάξος – ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Απόλυτα επιτυχημένο το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (photo)

Η VOM ολοκλήρωσε με επιτυχία το σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης στη ΛΕ.ΜΟ.Ν Νάξου (photo)

Νάξος: Ερχεται η τακτική συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης

Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης αύριο Παρασκευή - Ποια τα θέματα

Νάξος – Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος: Πότε ξεκινάει το Πασχαλινό ωράριο καταστημάτων

Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στη Νάξο ανακοίνωσε ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος του νησιού (πίνακας)

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Ξεκίνησε το 3ήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου (ΛΕ.ΜΟ.Ν.) κάλεσε τον Βασίλη Ορφανό για ένα τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο χωμάτινης οδήγησης - Πως μπορείτε να δώσετε το παρών

Fast Ferries – Πρωτομαγιά: Εμφάνιση στη Νάξο του “Fast Ferries Andros”

Η Fast Ferries ενημερώνει για την κίνηση των πλοίων της κατά την απεργία της Πρωτομαγιάς - ΤΙ θέλει το Fast Ferries Andros στη Νάξο;

Νάξος: Μουσική και χορός στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Πως υποδέχτηκε η Νάξος την Ολυμπιακή φλόγα (video)

Ολυμπιακή Φλόγα: Βασδέκη, Σοφικίτης και Neubauer μίλησαν με τα παιδιά της Νάξου

Διαδραστική συνάντηση με τα παιδιά και βράβευση σε Βασδέκη, Σοφικίτη και Neubauer (video)

Νάξος: Ποιος θα ανάψει με την Ολυμπιακή φλόγα τον βωμό στη Πορτάρα;

Εγιναν γνωστά τα ονόματα των οκτώ λαμπαδηδρόμων, οι οποίοι θα τρέξουν στη Νάξο στα πλαίσια της έλευσης της Ολυμπιακής φλόγας;

CaptainBook: Σούπερ χρηματοδότηση 2 εκατ. ευρώ από επενδυτή

Η χρηματοδότηση των 2 εκατομμυρίων ευρώ, θα συμβάλει ουσιαστικά στην επέκταση των υπηρεσιών της και εκτός των αγορών όπου έχει ήδη παρουσία, όπως η αγορά των ΗΠΑ από όπου προέρχεται το 30% των εσόδων της