Σέριφος - Αυλόμωνας: Προσβάσιμη η παραλία για ΑμεΑ (σύστημα seatrac)

Σέριφος .. Αυλόμωνας .. Παραλία

Ένα μεγάλο όνειρο, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για το Δήμο Σερίφου έγινε πραγματικότητα και από σήμερα είναι σε πλήρη λειτουργία το σύστημα πρόσβασης των ΑμεΑ στη θάλασσα, στην παραλία του Αυλόμωνα, έτσι ώστε ο κάθε πολίτης να μπορεί να απολαμβάνει τα οφέλη της παραλίας, χωρίς αποκλεισμούς και δυσκολίες.

Η παραλία του Αυλόμωνα καθίσταται πλέον ως ολοκληρωμένα προσβάσιμη παραλία με στάθμευση, διάδρομο, αποδυτήρια, τουαλέτα, σκίαση, ντους και φυσικά seatrac.

Η Σέριφος γίνεται το 6οκυκλαδονήσι που διαθέτει προσβάσιμη παραλία για ΑμεΑ, ένα έργο πνοής που αναβαθμίζει τόσο το νησί, αλλά κυρίως τη ζωή εκείνων των ατόμων που δεν είχαν πριν τη δυνατότητα ή την ευκολία να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα σε μία από τις72 παραλίες του νησιού.

Σε δήλωση του, ο Δήμαρχος Ρεβίνθης Κωνσταντίνος δήλωσε ότι: «Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους, ώστε να μπορούν να απολαύσουν τις παραλίες του νησιού», ενώ ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Τουρισμού Λιβάνιος Στυλιανός επισήμανε ότι: «Δεσμευτήκαμε φέτος ότι θα κάνουμε όλοι μαζί μπάνιο! Καταφέραμε πήραμε τη χρηματοδότηση ύψους 58 χιλ. ευρώ μέσω ΈΣΠΑ, πιέσαμε προς όλες τις κατευθύνσεις για να πετύχουμε τα χρονοδιαγράμματα και πλέον έγινε πράξη».

Τέλος, αμφότεροι απεύθυναν ένα δημόσιο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Αλίμου κ. Κονδύλη Ανδρέα, με καταγωγή από τη Σέριφο και στην τεχνική του υπηρεσία, που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην υλοποίηση του έργου όπως επίσης και στην Κατερίνα Ρώτα, όπου ήταν η ψυχή του project, απ’ την πρώτη στιγμή

 

Δελτίο Δήμου Σερίφου

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Σέριφος ... σύστημα για ΑμεΑ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News