Κυκλάδες - Ομάδα Αιγαίου: Χειμερινή τριήμερη (8-10) αποστολή στην Ιο

Ομάδα Αιγαίου - Ιος

Ομάδα Αιγαίου και χειμερινή αποστολή στην Ιο και μάλιστα για 2η φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα... Η πρώτη επίσκεψη; Πριν από ένα μήνα (από 9 έως 12 Σεπτεμβρίου)... Σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία - ΕΑΕ και πρόσφερε δωρεάν μαστογραφίες στις γυναίκες του νησιού. Πραγματοποιήθηκαν 44 μαστογραφίες σε γυναίκες 44 έως 70 ετών. Την Ομάδα Αιγαίου εκπροσώπησε η Ιατρός Ογκολόγος κα. Βίνη Λουίζα, ενώ την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία εκπροσώπησαν ο κος. Φιλόπουλος Ευάγγελος, Προεδρος Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ιατρός, Χειρουργός Μαστού, η κα. Κουλουρα Ανδριάνα, Ιατρός, Χειρουργός Μαστού, η κ. Γιαννικου Ιωάννα, Τεχνολόγος και η κα. Ντεναι Μπεσυ, Τεχνολόγος 

 

Και τώρα; Τις επόμενες ημέρες, θα έχουμε πλήρη αποστολή των εθελοντών γιατρών της Ομάδας Αιγαίου στο νησί του Ομήρου. Το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου. Και όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση του Δήμου Ιητών (υπογραφή του Δημάρχου Γκίκα Γκίκα): 

"Ο Δήμος Ιητών, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ίου, ανακοινώνουν την χειμερινή αποστολή της Ομάδας Αιγαίου, κλιμάκιο της οποίας, αποτελούμενο από 51 εθελοντές, θα ευρίσκεται στο νησί μας από την Πέμπτη 7 και θα αναχωρήσει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της, η Ομάδα Αιγαίου θα πραγματοποιήσει εξετάσεις (ιατρεία), την Παρασκευή 08/10 (ώρες 17.00 - 20.00) και το Σάββατο 09/10 (ώρες 09.00 – 16.00) των παρακάτω ειδικοτήτων στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Υγείας Ίου:

· Αγγειοχειρουργός

· Ακτινολόγος

· Γενικός Χειρουργός

· Γυναικολόγος

· Καρδιολόγος

· Οφθαλμίατρος

· Πλαστικός Χειρουργός

· Πνευμονολόγος

· Ρευματολόγος

· Ψυχίατρος

· Ωτορινολαρυγγολόγος (ΩΡΛ)

· Δερματολόγος

· Αφροδισιολόγος

Επίσης, τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής των εξετάσεων, στην αίθουσα «ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ» θα ευρίσκεται εξειδικευμένος ακοοπροθετιστής ο οποίος, με τον κατάλληλο εξοπλισμό και σε συνεργασία με τον ΩΡΛ ιατρό της «Ομάδας Αιγαίου», θα κάνει μετρήσεις στην ακοή ενδιαφερόμενων και όπου ενδείκνυται, θα υποδεικνύει και θα δοκιμάζει λύσεις με ακουστικά βαρηκοΐας.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη επικοινωνία σας με το ΚΕΠ Δήμου Ιητών (τηλέφωνο 2286360400), για προγραμματισμό των ραντεβού και την ενημέρωσή σας σχετικά με τα οριζόμενα, για την ασφαλή διεξαγωγή των εξετάσεων".

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News