Νάξος - covid 19: Νέα rapid tests στο Φιλώτι την Πέμπτη (25/02)

rapid tests

Φιλώτι Νάξου.... Βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της φημολογίας για κρούσματα κορωνοϊού. Χθες, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις rapid tests στο Φιλώτι και ο απολογισμός μπορεί ακόμη να μην είναι επίσημος, αλλά έχουμε πληροφορίες για περίπου 150 κάτοικους του μεγαλύτερου χωριού της Νάξου να δίνουν το παρών και έχουμε - όπως είπε και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός "τα κρούσματα είναι αρκετά"... Ο αριθμός είναι σχετικός... 

Οι πληροφορίες έλεγαν από χθες ότι αναμένεται να έχουμε και ...δεύτερο γύρο. Δηλαδή και πάλι εξετάσεις, διενέργεια δηλαδή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου. Οι πληροφορίες από χθες έλεγαν ότι θα έρθει κλιμάκιο (ΚΟΜΥ) από την Αθήνα, όπως είχε συμβεί και στο πρόσφατο παρελθόν. Ομως, σήμερα, μέσα από την ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, γίνεται γνωστό ότι θα έχουμε εξετάσεις από γιατρούς του Νοσοκομείου - Κέντρο Υγείας Νάξου και οι ώρες θα είναι μεσημεριανές προς απόγευμα όπως είχαν ζητήσει και οι αρμόδιοι φορείς από το Φιλώτι... 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

"Συνεχίζοντας τους προληπτικούς ελέγχους, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Νάξου οργανώνουν δωρεάν Rapid Τest στο Φιλώτι. Οι έλεγχοι θα διενεργηθούν από ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, στο Γραφείο της Κοινότητας Φιλωτίου, με τεστ που παραχωρεί ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Σε έλεγχο μπορούν να υποβληθούν τόσο οι κάτοικοι του Φιλωτίου αλλά και γειτονικών χωριών, εφόσον επιθυμούν να εξετασθούν.

 Επίσης, όποιος επιθυμεί να υποβληθεί σε rapid test στο Νοσοκομείο Νάξου, μπορεί να υποβάλει αίτημα για διενέργεια δωρεάν τεστ οποιαδήποτε στιγμή, μέσω της ιστοσελίδας https://testing.gov.gr».

Συνεχίζοντας τους προληπτικούς ελέγχους, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Νάξου...

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News